Holbæk henter endnu 2 nye spillere

3. august 2016

Holbæk B&I har sikret sig yderligere forstærkning til 2. divisions truppen ved at lave aftaler med målmanden Frederik Mehder, som senest har været i Hvidovre, samt angriberen Torbjørn Billeskov, som senest har været i Frem.

Frederik Mehder er 22 år og har fået sin fodboldopdragelse i Brøndby, hvor han tilbragte en stor del af hans ungdomskarriere.  Som senior har han været i FC Helsingør og altså senest i Hvidovre.

Torbjørn Billeskov er 21 år og har ligeledes spillet ungdomsfodbold i Brøndby, hvor han bl.a. præsterede at blive topscorer i U19 ligaen. Inden han kom til Brøndby spillede han ungdomsfodbold i Holbæk, så det er altså endnu en af vores egenudviklede spillere, som nu igen får chancen på vores senior hold. 

”Med tilgangen af Frederik og Torbjørn er truppen ved at være endelig på plads og ser spændende ud. 

Frederik er en fantastisk teknisk velfunderet målmand med en rigtig god attitude og med ham om bord har vi nu 3 dygtige målmænd i truppen, som spiller med om pladsen.  

Torbjørn kender vi jo rigtig godt i forvejen. Han er en typisk angriber og en kynisk afslutter som allerede har vist, at han har mål i støvlerne. Samtidig så er han en lidt anderledes type end de øvrige offensive spillere i truppen, så det giver nogle gode variationsmuligheder for trænerteamet.

Han mangler dog lige sit endelige gennembrud på senior niveau, men det er vi overbeviste om at han kan få hos os, siger sportschef Morten Skovby”