Vigtig kamp venter 2. påskedag

26. marts 2016

Af Asger Madsen

Det var langt fra en ønskestart på foråret med nederlaget til Odder i premierekampen på hele 0-4. På mandag venter endnu en svær opgave i bestræbelserne på at bibeholde titlen som Divisionshold. Modstanderen er Skovbakken, der fik en flot 4-0 sejr i den første kamp, men som kom ned på jorden igen skærtorsdag, med et 1-2 nederlag til Svendborg

Det bliver en kamp, hvor Holbæk skal forsøge at rejse sig efter en mindre god præstation mod Odder, og holdet skal finde de gode takter frem fra træningskampene, så de kan få kickstartet forårssæsonen, og vise det høje niveau, som truppen indeholder.

 

Cheftræner Peter Ebbe Tønder er meget optimistisk frem mod mandagens kamp.

Efter en rigtig god træningsuge, hvor der har været stor koncentration og høj intensitet, virker truppen meget opsat på at vise deres retvisende høje niveau på mandag.

”Ugens træning giver virkelig god grund til optimisme”

”Spillerne har spist havregryn i denne uge!  De virker meget sultne efter at revanchere sidste uges kamp”

Det var ikke nogen rar oplevelse at skuffe vores hjemmepublikum i den første kamp udtaler cheftræneren, så der er ingen tvivl om, at spillerne og trænerne er 100% klar til at reparere på skaden, ved at hente fulde gevinster i de kommende kampe.

Kampen spilles på SuRi Park mandag d. 28. marts med kampstart kl. 1500.