Genial sejr i sidste kamp i U17 divisionen

12. november 2016

0 – 1 Alexander Stroustrup 73 min.

Endelig kom den første udebanesejr til U17 drengene, da de tog alle 3 point med hjem fra en heldagstur til Thisted. Det er en helt speciel oplevelse at skulle fragte sig fra Holbæk kl. 07.30 om morgenen for at skulle spille en kamp 7½ time senere i en af de fjerneste afkroge af Danmark.

Turen havde sat sine spor på flere af spillerne, der helt klart var påvirket af den lange køretur og den kombineret med en superhurtig kunstbane gjorde betingelserne svære, hvor begge hold havde svært ved at få spillet til at flyde rigtig godt. Når det så er sagt, så er de bare en fornøjelse at se hvordan viljen så er til at arbejde hårdt for at få et resultat med hjem.

Holbæk drengene fik et overtag kort inde i 2. halvleg, men faktisk i den bedste periode kom Thisted frem til deres eneste 100% chance, hvor forsvaret kiggede boldfrem for at orientere sig om et godt timet dybdeløb, men keeper Emil Slipsager havde tilsyneladende rigtig godt styr på den friløber og lokkede angriberen til at afslutte præcis der hvor Slipsager ønskede det og således blev den store chance flot afværget.

Der var flere tilløb til gode chancer og efter 73 min. kom forløsningen da også, da Emil Nystrand sendte et indlæg i panden på Alexander Stroustrup.

Med en fin ro i resten af kampen gjorde drengene opgaven færdig inden de kunne sætte sig i bussen igen og transportere sig 500 kilometer den anden vej.

Med sejren i den sidste kamp i efterårssæsonen er Holbæk B&I placeret på en tilfredsstillende 6. plads i den landsdækkende 1. division. Med en enkelt undtagelse har hele truppen på 21 mand været bragt i spil i sæsonens 12 kampe, så det vidner om en god og bred trup som består af 11 spillere fra årg. 2000 og 10 spillere fra årg. 2001.

Nu skal både trup og klub holde fokus hen over vintersæsonen, så U17 truppen kan følge op på den tilfredsstillende placering i rækken og forhåbentlig bliver klubben belønnet med den eftertragtede B-licens kort efter forårets sæsonstart, så både U17 & U19 holdene kan blive en fast del af 1. division efter sommerferien.