Frank P. og co. melder alt klar til HBI´s lille storkamp mod AGF

24. oktober 2016

Af Jørgen Rasmussen

 

Set fra en sportslig vinkel er det årets kamp på SuRi Park i Holbæk, når superligaklubben AGF kommer forbi til kamp i DBU-pokalen onsdag aften.

 

Men for HBI er det også årets mest besværlige og arbejdskrævende kamp-arrangement, der kan næppe tjenes penge på det – og kun naive sjæle vil se helt bort fra risikoen for store smæk på banen.

 

Alligevel er det på ingen måde en kamp, og et arrangement, som den måske allermest travle frivillige op til og på selve kampdagen, HBI-manden Frank Petersen, hellere var foruden:

 

”Personligt synes jeg, det er spændende med den slags opgaver,” siger han med et genert grin der mere end antyder, at han mener det.

 

Den tidligere mangeårige kasserer og bestyrelsesmedlem, nu særdeles aktive frivillige bestyrelses-hjælper, har samlet sig en betydelig erfaring som boss-planlægger og tovholder bag HBI´s store fodboldkampe - ikke mindst i landspokalturneringen - på det gamle Holbæk Stadion, nu SuRi Park.

 

Onsdag aften er han klar igen med et stort hold af frivillige hjælpere, der skal sørge for, at alt spiller som det skal hele vejen rundt omkring pokalkampen mod AGF.

 

Sportsligt er det en kæmpe opgave for HBI´s bundhold i 2. division, gruppe 1, men forberedelserne til kampen – og arrangementet omkring den – kræver også sine frivillige mandetimer:

 

”Ja, men som arrangement betragtet kommer vi ikke i nærheden af kampene mod FCK og Brøndby. Selv om vi har nok at se til i forbindelse med kampen mod AGF, tåler det ikke sammenligning med for eksempel Brøndby-kampen sidste år”, siger Frank Petersen.

 

HBI har valgt at betragte pokalkampen mod AGF som en kamp med risiko-faktor. Det medfører en del besvær og ekstra arbejde.

 

”Men så er vi på den sikre side, og ingen kan bagefter komme og sige, vi ikke var forberedt.”

 

AGF forventer cirka 100 tilrejsende tilskuere fra Århus og lige så mange fra København. Hvor mange tilskuere forventer den erfarne klubmand til kampen?

 

”Jeg vil gætte på et sted mellem 500-800 tilskuere, men jeg håber da, det er et alt for pessimistisk bud.

 

Og et bud på kampens resultat?

 

”Det er jo pokalkamp og alt kan ske, så jeg vil nøjes med at sige, at ét af holdene da nu endelig får en sejr...”, griner Frank Petersen.