Første point vest for Storebælt

1. oktober 2016

Horsens – Holbæk 1-1 (0-0)

46 min. 1-0

59 min. 1-1 Christian Olsen

I 3. forsøg lykkedes det klubbens bedste U17 mandskab at hente point med hjem fra den anden side af broen. Der var dømt langfartstur endnu engang, da U17 drengene i lørdags kørte til Superliga klubben fra Horsens. Holdet var i fin tid ankommet til CASA arena, så der var også tid til at se 20 minutters Superliga træning på stadion og altid hyggeligt, når en af klubbens Superligastjerner Nicklas Dannevang, som jo er tidligere Holbæk spiller, så lige ser sig tid til, at komme forbi drengene og hilse på.

I 1. halvleg havde holdet svært ved at spille sig igennem Horsens 1. pres og desværre blev denne halvleg præcis det som holdet ikke ønskede, nemlig en duelkamp og her var Horsens stærkere end Holbæk drengene. Fysisk vandt Horsens 1. halvleg, men ingen af holdene formåede rigtigt at true felterne.

I pausen blev der snakket om at Holbæk skulle spille mere direkte og true Horsens bagrum meget mere og den ændring betød at Holbæk drengene fik flyttet spillet op på modstandernes halvdel. Horsens kom desværre foran 1-0 allerede efter der var spillet 6 minutter af 2. halvleg, men i stedet for at tabe momentum, var det i højere grad startskuddet på en rigtig fin periode til Holbæk. Indsatsen blev også belønnet, da Christian Olsen scorede til 1-1 efter 59 minutter efter et rigtig fint angreb.

Set over hele kampen måtte holdet være tilfreds med det ene point på en dag hvor spillet aldrig kom helt op på det niveau de kan, men den ringe udebanestatistik blev brudt med det ene point, så alt i alt en godkendt indsats. Den seneste periode har bestemt også trukket hårde veksler på drengene, da der har været fuldt spilleprogram i både U17 Mester, U16 øst 1, 2 x pokalturneringer og 1. divisions turneringen og her har både U16 & U17 formået at spille sig videre i pokalturneringen samtidig med at både U17 Mester og U16 øst 1 ligger med i toppen af begge rækker, så det er en meget godkendt præstation årgang 2000 & 2001 pt. har leveret.

Næste kamp er lørdag d. 1. oktober, hvor AB kommer på besøg på SuRi Park. Kampen fløjtes i gang kl. 13.30.