Flot sæsonåbning

2. april 2016

HB&I - Albertslund-Glostrup 3-0 (0-0)

1-0 Mads Moch (55), 2-0 Mads Moch (60), 3-0 Theodor Billeskov (65)

Tilskuere: 40

Af John Friis

Smilene og glæden hos spillere og ledere var ikke til at tage fejl af efter at U19 netop havde givet sig selv den bedst tænkelige start på den nye sæson. Den sikre sejr og ikke mindst måden den kom i hus på lover godt for foråret. "Det er virkelig et solidt premiere-aftryk og en god start på turneringen. Det var et godt spillende og koncentreret Holbæk-hold, der var kloge i alle kæder", siger cheftræner Ib Kristensen.

De unge lokale talenter kom godt ud af startblokkene og havde inden for de første 10 minutter spillet sig til 3 store chancer. Udeholdet stod meget lavt og i perioder lignede det nærmest powerplay. Hjemmeholdet havde i resten af den målløse halvleg et pænt overtag.

Målene kom til gengæld i en anden halvleg, hvor chancerne i perioder nærmest stod i kø. Det blev 1-0 10 minutter efter pausen, da Mads Moch med en lang tå fik sendt bolden i nettet efter at Mathias Vestergaard og Mads Larsen havde haft de næstsidste fødder på et af halvlegens mange gennemspillede angreb.

Mads Moch blev 5 minutter efter dobbelt målscorer efter en flot aflevering fra Jakob Jensen. Kampens sidste mål kom efter 20 minutters spil i anden halvleg og fjernede samtidig spændingen om udfaldet. Det blev flot sat ind af Theodor Billeskov efter en god bold fra Anton Rønlund.

Små 10 minutter før tid fik målmand Mikkel Pedersen også sat sit aftryk på kampen, da han med en stor redning tog et straffespark og dermed kunne sørge for at clean sheet kunne holdes.  

"Vi havde massivt overtag og var spilstyrende. Det kan vi virkelig tage med os. Drengene lagde en super god indstilling for dagen. Ekstra flot, når holdet var sammensat af både U17- og U19-spillere", lyder det fra cheftræneren.

Næste opgave bliver den svære udekamp næste søndag mod efterårsæsonens vinderne fra B1908.

(Foto: Den dobbelte målscorer Mads Moch)