Flot kvarter var nok

24. september 2016

Odsherred - Holbæk 0-3 (0-2)

0-1 Mikkel Adamsen (3), 0-2 Jesper Halling (10), 0-3 Khaled Omani (63). - Tilskuere:20

Af John Friis

Det var ud over stepperne fra første fløjt med højt pres, der tydelig stressede hjemmeholdet. 10 minutter senere stod det 0-2 til Holbæk og man anede en storsejr. Sådan kom det dog ikke til at gå.

Allerede efter 3 minutter kom det første mål - et flot et af slagsen. Mads Moch, der spillede en solid kamp og fortjent blev valgt til kampens spiller, sendte en lang bold frem mod Mikkel Adamsen, der viste både flot teknik og et fantastisk antrit, inden han sluttede af med at udplacere målmanden.

Det blev 0-2 efter 10 minutter. Jesper Halling sendte med sit 10. sæsonmål bolden i netmaskerne efter et hjørne, hvor Kristoffer Dirksen fik sendt bolden på tværs. Det lignede en storsejr.

"Det første kvarter var det bedste, vi har spillet indtil nu", lyder det fra en sejrsvant cheftræner Bo Jensen.

Kampen faldt imidlertid herefter i niveau, selvom gæsteholdet stadig havde muligheder for at øge føringen og dermed lukke opgøret.

Det vil altid være et andetholds lod, at der er en vis udskiftning af spillere gennem en sæson. Dette gælder naturligvis også Holbæk, hvor efterhånden en del spillere har været i kamp på serie 3-holdet. "Der har været forskellig midtbaneopstilling hen over samtlige kampe", siger Bo Jensen. Og det gør det svært for holdet at få indarbejdet en stabil rytme.

Kampen sidste mål faldt som det andet efter et hjørnespark. Khaled Omani var på pletten og øgede til 0-3 og dermed var dysten definitivt afgjort.

I slutfasen dominerede Holbæk og kom til endnu et par gode muligheder for yderligere scoring. Således havde Jesper Halling et dejligt forsøg, der prellede af på den ene opstander.

Holbæk har sat sig solidt på førstepladsen, og da de to forfølgere fra Tuse og Fårevejle begge satte point i lørdagens runde blev føringen udbygget. Det er i øvrigt værd at bemærke, at det var holdets 4. kamp efter 7 spillerunder, hvor Magnus Christoffersen har holdt clean sheet.

Næste kamp er på lørdag, hvor rækkens nummer to fra Tuse gæster Holbæk. Der venter en topkamp, som forhåbentlig vil trække en del tilskuere.

Foto: Mads Moch spillede en solid kamp og blev valgt til kampens spiller.