Fjerde sejr i træk til andetholdet

27. august 2016

Holbæk - Gislinge 2-1 (1-1)

1-1 Rasmus Christiansen (35), 2-1 Jesper Halling (70)

Tilskuere: 50

Af John Friis

Hjemmekampen mod Gislinge, der blev afviklet under en stegende sensommersol, der betød drikkepauser midt i begge halvlege, bevarede spændingen til det sidste, selvom Holbæk nok burde have lukket opgøret efter et solidt spilovertag i anden halvleg.

Gislinge fik den bedst tænkelige start på opgøret, da de udnyttede en fejl til at bringe sig i spidsen allerede efter 4 minutter. Hjemmeholdet kom sig dog efter lidt tid over denne chokstart, og fik gradvist tilkæmpet sig et spilovertag.

Udligningen kom efter 35 minutter, da Metkel Awalon sendte et indlæg ind foran mål, hvor Rasmus Christiansen kunne løbe til bolden og heade balance i regnskabet.

Holdet var ændret på en del pladser i forhold til midtugekampen mod Tømmerup. Således fik Oliver Winberg og Gökan Güler debut, og de gjorde begge en god figur.

Holbæk fik i anden halvleg et solidt spilovertag, og det lå i luften, at dominansen på et tidspunkt måtte resultere i mål til hjemmeholdet.

Halvlegens enlige mål kom i det 70. minut. Jesper Halling trak fri på venstre kant, skar ind i feltet og placerede  bolden i det lange hjørne.

"Vi spiller i dag mod et godt hold, der tydeligvis kender mange af vores spillere godt. Så med de mange nye sammenbragte spillere var vores fokus, at få drengene til at fungere som et hold. Og - det lykkedes!", siger en tilfreds cheftræner Bo" Jensen.

Andetholdet er oversidder i næste uge, og skal først i aktion lørdag d. 10.9, hvor turen går til Raklev.

Foto: Jesper Halling blev matchvinder og valgt til kampens spiller.