Festen startede på banen

29. oktober 2016

Holbæk - Kalundborg 11-1 (4-0)

1-0 Metkel Awalon (5), 2-0  Gôkhan Güler (12), 3-0 Metkel Awalon (13), 4-0 Mads Haarbo (24), 5-0 Jesper Halling (60), 6-0 Jesper Halling (61), 7-0 Metkel Awalon (63), 8-0 Jesper Halling (69), 9-0 Mads Haarbo (75), 10-0 Mads Haarbo (76), 11-0 Jesper Halling (78). - Tilskuere: 30

Af John Friis

Der var i den grad lagt op til sæsonens afslutningsfest om aftenen. De mange frivillige omkring holdet havde sørget for de rette festlige rammer med minibar på sidelinjen, musik og i det hele taget en solid opbakning til det unge hold. At hjemmeholdet så kørte gæsterne fuldstændig over og sejrede med de usædvanlige sejrcifre på hele 11-1 har sikkert ikke gjort festen i klubhuset til en mindre fornøjelig affære.

Holbæk satte sig på opgøret fra første fløjt, og der var kun spillet 5 minutter, da Metkel Awalon udnyttede sin hurtighed og lavede det første af sine 3 mål, da han nåede en bold, som alle vist troede var på vej ud over baglinjen, og sendte den i mål fra en ret spids vinkel. Gôkhan Güler gjorde det det til 2-0, da han på fornem vis scorede efter en flot frispilning.

Da var kun spillet 13 minutter, da Metkel Awalon gjorde det til 3-0. Kampen var afgjort, og det handlede kun om sejrens størrelse. Mads Haarbo trak i det 24. minut fri på kanten af feltet og bankede bolden i modsatte målhjørne til 4-0, som holdt halvlegen ud.

Et kvarter inden i anden halvleg kom 3 scoringer indenfor 3 minutter. Først trak Jesper Halling på tværs af feltet og  udplacerede sikkert målmanden, Meget kort efter trak han fri af forsvaret, uden om målmanden og sendte bolden i nettet. Lige inden de 3 minutter var gået, prikkede Metkel Awalon bolden i mål.

"Det var tydeligt, at når vi havde få berøringer og spillede hurtigt, så kom chancerne", lyder det fra cheftræner Bo Jensen.

Midt i halvlegen scorede Jesper Halling endnu et mål efter en flot aktion og et præcist indlæg fra Niclas Sørensen. Mads Haarbo viste høj klasse ved sine to mål indenfor 1 minut, da der manglede et kvarter og nåede dermed op på 3 scoringer.

Jesper Halling scorede sit fjerde mål, da han endnu engang blev spillet helt fri af Niclas Sørensen.

Kalundborg fik pyntet lidt på resultatet i kampens absolut sidste sekunder.

Rasmus Christiansen ydede en stor indsats på midtbanen og blev kåret til kampens spiller.

"Spillerne skal have ros for at score 11 mål, ved at holde koncentrationen og fortsætte med at spille i et højt tempo", siger en meget tilfreds cheftræner, der således sammen med spillerne havde fået den perfekte start på festen senere på dagen.

Næste lørdag skal holdet på en svær opgave i Asnæs, hvor sidste uges uafsluttede kamp spilles om, Denne bliver afgørende for, om Holbæk skal overvintre på en oprykningsplads.

Billedet: Jesper Halling scorede 4 gange og nåede dermed op på 16 mål i efterårssæsonen (foto: Laila Versemann)