Fejl blev kontant afregnet

31. maj 2016

HB&I - Vanløse 0-3 (0-2)

Tilskuere: 40

Af John Friis

Fejlene blev dyre for Holbæks U19-hold i hjemmekampen på SuriPark og Vanløse var kyniske, som i forboldens ordbog betyder, at man er effektiv til at udnytte de chancer, man får foræret eller selv skaber.

Værterne havde bolden mest i kampens indledende fase, spillet foregik på Vanløses banehalvdel, da bolden blev tabt i opspillet. Herefter gik det over stok og sten for Vanløses kantspiller, inden han sikkert satte bolden i mål. 

Omkring den halve time troede Holbæk, at de havde udlignet på et langskud fra Jeppe Andersson. Målet blev imidlertid annulleret, fordi dommeren mente, at en holbækker havde generet målmandens udsyn i en strafbar offsideposition. I næste angreb scorede gæsterne så til 2-0-føring. Dette mentale slag kom hjemmeholdet sig aldrig helt over.

"Vi spillede ikke godt og ved alle 3 mål spillede vi bolden i fødderne på Vanløse på en aften, hvor modstanderne var bedst på vilje og taktisk formåen", siger cheftræner Ib Kristensen.

Kort før slutfløjtet havde Frederik Ruhr et herligt forsøg, der prellede af på stolpen. Holbæk kunne bare ikke score i den solbeskinnede aftenkamp.

"På søndag mod Slagelse ude skal der mere vilje, kvalitet og fokus i spillet, hvis der skal point på kontoen", afslutter cheftræner sin evaluering af kampen.

(Foto: Frederik Ruhr havde et flot forsøg på stolpen)