Cheftræneren efter AGF-kampen: Tak til hele holdet bag

27. oktober 2016

Af Jørgen Rasmussen

 

Cheftræner Freddy Andersen var ikke kun tilfreds med sit holds indsats i onsdagens landspokalkamp mod AGF.

 

Efter kampen forlod han det gamle stadion på Borgmestergårdsvej i Holbæk med en følelse af stolthed og taknemmelighed over at klubbens mange frivillige endnu en gang havde sørget for rammer og indhold til et stort og velgennemført arrangement.

 

”Jeg har bare lyst til at takke for opbakningen til disse store kampe for klubben. Det er jo ikke kun ved kampen mod AGF, men hver gang klubben har disse kampe, at der bliver gjort noget ekstra ud af hele forløbet”, siger Freddy Andersen.

 

”Jeg synes, at alle i og omkring HBI skal vide, at dommere, presse og TV, gæster i det hele taget, altid siger, de bliver godt behandlet og føler sig velkommen i vores klub.”

 

Til disse store kampe på stadion bliver der altid lavet en meget seriøs markedsføring og med mange gode artikler på vores hjemmeside. Sponsorchefen får også altid lavet et fint sponsor-arrangement som får stor opbakning fra klubbens sponsorer”, roser cheftræneren.

 

Også på allernærmeste hold har Freddy Andersen oplevet engagement og ekstraordinær hjælpsomhed fra det store hold af frivillige hjælpere bag klubbens divisionshold:

 

Holdlederen arbejder for tre

 

Vores holdleder Søren ”Orla” arbejder for tre i øjeblikket, fordi vores andre holdledere er forhindret. ”Mini” er ude i verden med sit civile job og ”Gulle” er desværre ramt af sygdom. Alligevel fungerer tingene. Alt er klar, når spillerne møder ind. Tøjet ligger snorlige og ”Orla” nusser rundt og gør alt for, at spillerne kun skal koncentrere sig om at yde for den blå trøje. Han står såmænd også og trykker sponsor-navne på klubbens tøj”, lyder det fra Freddy Andersen, som takker videre:

 

Alle de frivillige som hjælper med alt det praktiske: sætter hegn og reklameskilte op, sørger for spillerbokse, vagterne som hjælper med trafik, spiller- og dommersikkerhed. Stor tak også til bolddrengene og teamet bag dem. De er der altid. Og til de store kampe, som mod AGF, kommer også vores dansepiger og optræder.”

 

Efter endnu et stort og vellykket kamp-arrangement, som mod AGF, er det værd at huske på, at det kun kan lykkes i kraft af den store indsats fra klubbens mange frivillige”, understreger Freddy Andersen.

 

Og så er han endda ikke helt færdig med at uddele roser:

 

Tak også til vores sportschef for at koordinere alle de opgaver, vi som trænere og spillere er involveret i. Og tak til Jette (Gnavben) som altid er klar til at samle vores spillere - og vi trænere - op med sit altid smittende gode humør...”.

 

 Freddy Andersen (foto: Laila Versemann)