Bøjesen: Selvfølgelig er vi skuffede over at ligge sidst

13. oktober 2016

Af Jørgen Rasmussen

 

Fire nederlag i træk, senest mod oprykkerne fra Fredensborg, har sendt HBI´s 2. divisionshold ned på sidstepladsen i puljen og dermed reelt ud af spillet om top 4 placeringerne.

 

Det var ikke lige, hvad holdets mest erfarne, 28-årige Mads Bøjesen, havde forestillet sig, da han i sommer vendet tilbage til klubben efter et par sæsoner hos TFC Odsherred:

 

”Selvfølgelig er vi skuffede over at ligge sidst, for vi spiller for at komme med i oprykningsspillet. Vi er i pulje med dygtige hold, og har bragt os selv i en svær position, så nu er det bare at arbejde hårdt i de resterende kampe for at skrabe så mange point sammen som muligt. Så må vi se hvor langt det rækker”, siger Bøje, som han kaldes i klubben.

 

Mads Bøjesen debuterede for HBI´s førstehold i en kamp mod Skjold, Birkerød, tilbage 2008. Han er nu noteret for 178 førsteholdskampe, men det antal ville have været betydeligt større, hvis ikke han skiftede til serieklubben TFC Odsherred for et par sæsoner siden.

 

”Jeg har været rigtig glad for den tid, jeg har haft i Odsherred og har bestemt ikke fortrudt det. Men da Holbæk kontaktede mig i sommers og spurgte, om jeg kunne have lyst til at komme tilbage, kunne jeg ikke sige nej. Jeg syntes, at det kunne være sjovt at komme tilbage og spille på et højere niveau – og spændende at være en del af klubbens fremtidsprojekt.”

 

Selv om resultaterne har været skuffende, synes Mads Bøjesen, at det har været nemt at vende tilbage tilo HBI:

 

”Jeg kender jo mange af dem, der er på og omkring holdet, og så er det bare generelt søde og rare mennesker, der er i klubben.”

 

Inden skiftet til TFC Odsherred var Mads Bøjesen stamspiller på det Holbæk-hold, der vandt 2. division øst og kun var et mål i oprykningskampen fra at rykke op i 1. division:

 

”Dengang var der flere spillere med en masse erfaring, og så var der også hentet en del spillere ind for at satse på oprykningen, så i forhold til nu er det to vidt forskellige hold. Vores nuværende hold er meget ungt , og der satses mere på klubbens egne talenter.”

 

Alligevel ser Bøje optimistisk på fremtiden:

 

”Jeg kunne sagtens se muligheden for, at Holbæk kunne spille sig i 1. division inden for 3-5 år, sådan som det er klubbens ambition. Men der er lidt vej endnu, og det kræver hårdt arbejde.”


HBI´s næste kamp er hjemme på SuRi Park søndag den 16. oktober kl. 13.00 mod B93.