Asrihi stopper, men to nye rykker ind i HBI-truppen

17. december 2016

Yderligere to nye spillere rykker ind og en erfaren stamspiller rykker ud af HBI`s førsteholdstrup til den kommende forårs-sæson – den, der skal afgøre, om klubben også har et divisionshold efter sommerpausen og som derfor med rimelighed kan betegnes som

 

Inden førsteholdstruppen blev sendt på jule- og nytårsferie, blev den supplere med den 20-årige kantspiller Mathias Hjort og den fire år ældre forsvarsspiller Nicki Vejlebo, som begge har prøvetrænet sig til aftaler med HBI.

 

Til gengæld bliver det et farvel og tak til Mohammed Asrihi, som efter 118 førsteholdskampe og 24 mål takker af for denne gang.

 

”Han bor og arbejder i København og på det seneste har det knebet lidt med tiden og motivationen til fodbold, så det er efter en fin gensidig aftale, at vi har besluttet ikke at forlænge hans kontrakt. Vi skylder Mohammed en stor tak for mange gode kampe og en rigtig god indsats for HBI”, siger sportschef Morten Skovby.

 

Om de to nye spillere i truppen siger sportschefen:

 

”Mathias Hjort kender vi fra ungdomsfodbold i HBI. Og vores trænere, Freddy og Kim, lagde mærke til ham, da han under sit ophold på Oure Efterskole spillede for Oures førstehold mod Tuse i danmarksserien. Han er netop vendt hjem fra et ophold på et amerikansk college, men nu er han klar til at spille for os.”

 

Nicki Vejlebo (ja, han er søn af HBI´s formand Johnny Vejlebo Nielsen, men ”det er ikke derfor..”, forsikrer Morten Skovby) har senest spillet for Vallensbæk og Lejre i Sjællandsserien. Han er også noteret for divisionskampe for FC Roskilde. Hans aftale med HBI er to-årig:

 

”Nicki er en stor, fysisk stærk midtstopper. Han har bl.a. stor styrke i både offensive og defensive standardsituationer”, beskriver Morten Skovby.

 

Fotos: Mathias Hjort (øverst) og Nicki Vejlebo er nye i HBI´s førsteholdstrup