Andetholdet ude af kurs

8. oktober 2016

Fårevejle - Holbæk 5-1 (3-0)

4-1 Jesper Halling (70)

Tilskuere: 75

Af John Friis

Efter en imponerende stime med sejre i de første 7 kampe er andetholdet i serie 3 med to klare nederlag til to af de andre tophold kommet lidt ud af den kurs, der gerne skulle føre til oprykning.

Fårevejle vandt lørdagens kamp med 5-1 og var på dagen helt klart det stærkeste hold. Holbæk holder sig kun på den oprykningsgivende andenplads på en målscore, der er 1 mål bedre end netop Fårevejle. Der er trængsel i toppen.

Fårevejle fik en drømmestart på kampen, da de efter blot 5 minutter udnyttede den kraftige medvind til at sende et frispark direkte i kassen. De fordoblede føringen efter knap 20 minutter. Herefter havde gæsterne et par store chancer, som burde have givet en reducering, der på dette tidspunkt heller ikke havde været urimelig, da Holbæk indtil da havde været spilstyrende.

I stedet kom kampens absolut mest kontroversielle situation i det 38. minut, og som reelt lukkede kampen. Et Fårevejle-skud prellede af på den ene opstander, og så blev der til stor forbløffelse i Holbæk-lejren dømt mål! Dette skabte en hel del frustration blandt de unge godt kæmpende Holbæk-spillere, som de havde svært ved at ryste af sig, og det blev til flere gule kort i resten af opgøret, hvilket naturligvis ikke gjorde det lettere for holdet.

Holbæks enlige mål faldt på et tidspunkt, da kampen for længst var afgjort, men det var et flot et af slagsen. Rasmus Christiansen sendte fra venstre kant en dejlig bold over i modsatte side af feltet, hvor Jesper Halling headede den i mål via fjerneste målstolpe.

"Det er den til dato dårligste kamp, vi har spillet. Vi har et ungt hold, der falder lidt sammen i modgang", var cheftræner Bo Jensens umiddelbare evaluering lige efter kampen.

Næste lørdag gælder det hjemmekampen mod Tølløse, der ligger meget tæt under Holbæk i tabellen. Skal holdet på rette kurs igen, er kravet en sejr.

Foto: Cheftræner Bo Jensen