Forlængelse af aftale med Sportsmaster

1. september 2016

 

I Holbæk B&I er vi glade for, at vi har kunnet forlænge vores gode samarbejde for den kommende 2½ års periode. Sportmaster, Hummel og Holbæk B&I har en lang og god historik med hinanden og vi ser frem til, at vi i fællesskab kan få bragt Holbæk B&I nærmere toppen i 2. division.

 

 

 

Med i den nye aftale har alle medlemmer i Holbæk B&I muligheden for at støtte ungdomsarbejdet i klubben. Det eneste man skal gøre er, at følge denne vejledning:

 

 

 

Kære medlem i Holbæk BK 
Vi har indgået en samarbejdsaftale med SPORTMASTER Holbæk, så nu kan du støtte din lokale sportsklub, hver gang du handler  hos SPORTMASTER Holbæk. Princippet er enkelt - jo mere du handler  for desto flere sponsorkroner optjener du til sportsklubben.  

 

Sådan støtter du:

 

• Hvis du ikke allerede er medlem, skal du tilmelde dig Klub SPORTMASTER, så dine sponsorkroner kan tilskrives 
• Tilmeld dig SPORTMASTER Lokal Sponsorordning og angiv,  at du ønsker at støtte Holbæk BK 
• Når du handler i SPORTMASTER Holbæk går 5 % af dine samlede  køb til sponsering af nyt tøj eller udstyr til Holbæk BK. Uden at det går ud over din personlig optjente bonus i klub SPORTMASTER. 

 

 

 

Frem til den 31. december 2016 kan du tilmelde dig online. Herefter vil det kun være muligt at tilmelde sig i SPORTMASTER Holbæk. Det tager kun få minutter at tilmelde sig ordningen.  
Så tilmeld dig nu og vær med til at skabe endnu bedre forhold samt sportsglæde i dit lokalområde. 

 


Med venlig hilsen Holbæk BK og Sportmaster