Ærgerligt nederlag onsdag aften i Skovbakken

13. maj 2016
Af Steen Vester
Inden kampen lå de to hold á point, med Skovbakken på 6. pladsen og Holbæk 7. pladsen i nedrykningsspillet. Begge med 22 point.
Holbæk kom bedst fra start og i 16. minut lykkedes et højt pres, og sendte Mohammed Asrihi bolden i Skovbakkens mål på en flot halvflugter og bragte dermed holbækerne foran 0-1.Der skulle gå 23 minutter, inden Skovbakken kom med “et svar” på Holbæks mål. 1-1 var stillingen ved pausen.
Inden der var spillet et minut af anden halvleg sendte Saban Özdogan bolden i nettet med et drømmehug fra 30 meters afstand efter et hjørnespark.

Men glæden var kort, for godt fem minutter senere udlignede Kristoffer Bødker til 2-2 og det var også ham, der med 11 minutter tilbage af kampen bragte hjemmeholdet foran 3-2.

Det var til stor tilfredshed for nok størstedelen af de 213 fremmødte tilskuere, da Skovbakkens Michael Pedersen i kampens døende minutter sendte bolden i nettet til slutresultatet 4-2, efter Holbæk satsede hele butikken i håbet om en udligning.
Tønder siger om kampen:
"Vi var gode de første 20 minutter med flot fodbold.  Derefter arbejde vi formidabelt fysisk, men uden den afgørende kvalitet på nogle afgørende parametre, bl.a. i nogle holdtaktisk ting.  Det betød, at vi ikke fulgte game planen helt."
"Vi har noget at tænke over.  Ting der skal trænes og justeres."