3 point - og så videre

10. september 2016

Raklev - Holbæk 0-1 (0-1)

1-0 Jesper Halling (22)

Tilskuere: 30

Af John Friis

Som en fra Raklev efter kampen bemærkede kunne opgøret sagtens have endt med en Holbæk-sejr på 5-6 mål - men den kunne også have endt uafgjort. Analysen giver en fint billede af en kamp, som Holbæk burde have lukket med de store chancer, de fik produceret, men samtidig skulle gæsteholdet være glade for, at målmand Magnus Christoffersen med et par store redninger i slutfasen sørgede for at Holbæk efter 5 kampe i serie 3 stadig har maksimumpoint.

Kampen blev set fra Holbæks side en ujævn affære og næppe en, der vil blive genfortalt i de lange mørke vinteraftener. Den bar præg af, at det var en sammenbragt flok, der ikke er vant til at spille sammen. Indstillingen fejlede dog ikke noget, og der blev arbejdet for sejren. Emil Bjørn, der var med efter en skadespause, udstrålede stor autoritet i forsvaret, som i størstedelen af dysten havde godt styr på hjemmeholdets offensiv.

Kampen enlige mål kom efter 22 minutter, da Jesper Halling efter et par gode træk sikkert hamrede bolden i netmaskerne. Holbæk spillede sig til mange store chancer, men enten lå den afgørende aflevering forkert eller også manglede skarpheden i afslutningen. Og så måtte gæsterne nøjes med den ene fuldtræffer.

"Vi spillede ikke særlig godt i dag og alligevel får vi 3 point. Det er vel klasse!", lød det meget rammende fra cheftræner Bo Jensen umiddelbart efter  kampen, der næppe vil blive husket for meget andet end de 3 vigtige point.

Næste gang er det hjemmekampen mod Mørkøv, som gæster Holbæk lørdag d. 17.9 kl. 15.30

Foto: Magnus Christoffersen blev efter et par flotte redninger valgt til kampens spiller (foto: Laila Versemann)