2. holdet er igen på rette kurs!

17. oktober 2016

Holbæk – Tølløse   4 – 1  ( 2 – 1)

1 - 0 ( 21 min.) Mathias Bruun, 2 - 0 ( 24 min.) Simon Petersen, Tølløse (38 min. ) 2 - 1, Jesper Halling ( 69 min.) 3 - 1 og Mathias Larsen (85 min.) 4 – 1. 

Ref. Cheftræner Bo Jensen

Vores Gameplan for kampen mod Tølløse var meget simpel, vi skulle ”bare” spille med få berøringer og vi skulle turde, at gå i højt pres, hvilket lykkes i store perioder af kampen.

Kampen blev afviklet i et højt tempo, hvor vi var spillestyrene i største dele af kampen.

Der skal lyde en store ros til de nye U19-spiller, som var med i kampen. Alle mødte op med en god og positiv indstilling til kampen.

Efter 21 min. kom vi foran 1-0 ved et mål af Mathias Bruun, som var resultatet af det hurtig spil med få berøringen, et flot mål lige efter fodboldens ABC.

Kun 3 min. senere kunne Simon Petersen gør det til 2 – 0 efter et hjørnespark.

Selvom Tølløse efter 38 min fik reduceret, fortsatte holdet med tro på egne evner, hvilket også gav resultat i midten af 2. halvleg, hvor Jesper Halling kom fri i feltet og scoret sikkert uden chance for Tølløses målmand.

Mod slutning af kampen, havde vi mange chancer, som vi burde have omsat til mål, men med 5 min. tilbage scorer Mathias Larsen ved at ”banke” bolden ind ved forreste stolpe efter et længere pres på Tølløse holdet.

Der var mange rigtige gode præstationer af flere spillere på holdet i dag fx et rigtig flot indhop af Rasmus Hvidtfeldt samt en solid arbejdsindsats af Mathias Bruun på midtbanen, men Man of the match blev Mathias Larsen (U 19) som spillede en imponerede flot kamp, hvor han på trods af hans unge alder styret vores pres-spil med et stort overblik.

Næste kamp er på fredag d. 21. oktober 2016, hvor vi skal til Asnæs som ligger nr. 4 i rækken – så det bliver igen en spændende kamp.