I weekenden den 11.-12. juni afholdt årgang U10 træningslejr på Idrætsefterskolen Klintsøgaard.

27. juni 2016

Der var mødetid ved HB&I kl. 10:00, og så gik turen ellers i private biler til Idrætsefterskolen Klintsøgaard ved Nykøbing Sjælland. Sidste år var årgangen på fodboldlejr samme sted, og det fungerede perfekt. Derfor krævede det en gentagelse.

Der var deltagelse af en lang række fodboldbørn, og som altid stod trænerne for det fodboldmæssige, hvorimod forældrene stod for det praktiske - frokost, aftensmad, morgenmad osv.. Super godt samarbejde, og alle havde en god weekend i fodboldens tegn, men også med fokus på socialt samvær.

Der blev spillet en masse fodbold i løbet af weekenden. Trænerteamet havde planlagt en række øvelser og fodboldsjov, som spillerne udførte - og fodbolddelen blev sluttet af med en fodboldkamp mellem U10 spillerne og elever på Idrætsefterskolen Klintsøgaard. Vi fik nogle trætte, men glade fodboldbørn tilbage søndag eftermiddag efter en veloverstået fodboldlejr...så mon ikke vi gentager succeen igen til næste år?!

Årgang U10 siger mange tak til HB&I's venner for den økonomiske hjælp til denne fodboldlejr. Det har været en fornøjelse at have kontakt med ildsjælene i HB&I's venner, og vi vil gerne benytte os af lejligheden til at sige 1000 tak til Jer, der sidder bag kulisserne og er med til at forsøde fodboldlivet for U10.

Venlig fodboldhilsen fra Helle Frøslev (mor til Jeppe på U10)