Udsolgt til jule-arrangement: HB&I forventer 250.000 kr. i overskud

12. oktober 2015

Af Jørgen Rasmussen

 

HB&I´s og hovedsponsor restaurant SuRi´s store firmajule-arrangement i Stadionhallen fredag den 27. november er udsolgt og ligner en stor succes, der forventes at give klubben et overskud på helt op til i størrelsesordenen 250.000 kr.

 

Det vurderer HB&I´s formand Kenny Jensby med tilfredshed.

 

Klubbens hovedsponsor, restaurant SuRi, leverer maden og mandskabet bag lækkerierne. Det sker som et led i den hovedsponsoraftale, parterne indgik i foråret.

 

Ideen til jule-arrangementet kom fra en af klubbens sponsorer, divisions-partner Michael Jørgensen fra HOME, på et HBIzz møde i foråret, fortæller Kenny Jensby:

 

”Michael Jørgensen foreslog at arrangere en stor julefest for lokalområdets virksomheder og deres medarbejdere. Der viste sig stor interesse fra de deltagende sponsorer, og straks blev der nedsat en arbejdsgruppe med 10 erhvervsfolk, der nu kan melde udsolgt. Der er tilmeldt 550 gæster fordelt på 38 virksomheder, og de får en forrygende oplevelse”, lover formanden.

 

Festen afvikles i Stadionhallen og starter kl. 18.00 og slutter kl. 01.00. Der vil være masser af god mad fra SuRi og vin, øl, vand ad libitum. Dansemusikken leveres af DJ Rolf Rasmussen og de to live-bands Gas og Vand og Take It Up Town.

 

HBI stiller med 40 frivillige hjælpere til arrangementet.

 

Og overskuddet?

 

Det forventede overskud skal bruges til at styrke klubbens økonomi nu og fremover, så det kommer alle i klubben til gode”, understreger formand Kenny Jensby.

 

Foto: Kenny Jensby, HB&I´s formand