U8 til stævne i Roskilde!

20. juni 2015

Vi var uden udskiftere så missionen var, at bolden skulle gøre arbejdet for os. Derudover ville vi skifte målmand i hver halvleg.

undefined

HBI 1-2 RB06:
Første kamp lagde linjen for dagen, der skulle blive vores spillemæssige bedste der nogensinde er set fra dem, hvis man spørger mig. Drengene havde god kontrol over kampen og viste pasningsspil i høj klasse. 0-0 stod den dog efter første halvleg, vi havde godt styr på dem. Ikke desto mindre kom Roskilde foran i 2. Halvleg på hvad jeg husker som en løs chance. Drengene kæmpede dog videre og Benjamin udlignede kort efter på en kontra. Der opstod endnu en løs chance og lidt heldigt på en kvart chance får de snydt vores målmand og bolden ryger i mellem benene. Vi fortsætter spillet og har flere gode chancer. Desværre omsættes det flotte spil ikke til yderligere, men tilfreds var jeg helt absolut.

HBI 2-0 Skævinge:
Så blev det til anden kamp imod en modstander vi aldrig har mødt før. Drengene fortsatte der super flotte spil og løftede faktisk endnu et hak op. Specielt positioneringen var fantastisk og de blev spillet tyndt... Vi kom foran i første halvleg på et mål af Benjamin. Vi havde mange chancer. Anden halvleg fortsatte det gode spil og Skævinge virkede lidt trætte. Bolden blev flyttet godt rundt. Vi kom på 2-0, husker ikke lige målscoreren og så stod den på cruise-control resten af kampen. De havde måske et par enkelte chancer, da drengene slap speederen, men det var ikke meget.

HBI 1-0 Ølstykke:
Vores bedste kamp i dag. Ølstykke er en stærk modstander og de har gode og MEGET hurtige spillere. Drengene var dog helt oppe på tæerne og der gik ikke mange sekunder inden Jacob havde den første chance. Sådan fortsatte det. Vi væltede i chancer og hvis der er buler i overligger og stolper, kan det meget vel være vores drenge. Jeg husker ikke hvornår vi scorede målet, men Jacob satte den flot ind til 1-0. Ølstykke havde få chancer i kampen og ALT blev lukket med med Albert og Villads i forsvaret.

HBI 2-1 Lejre:
Dagens sidste kamp. Aftalen var, at en fokuseret indsats i første halvleg ville udløse 'frit spil' i anden halvleg. Drengene var dog kommet i legehumør og var nok også lidt trætte. Ikke desto mindre gik de et par gear ned i tempo. De holdt dog for det meste positionerne og ret hurtigt kunne Benjamin gøre det til 1-0. Inden halvlegen øgede Hjalte tin 2-0, på et flot hovedstød på hjørne, oplæg fra Villads (se video). Så kom anden halvleg og der var frit spil. Villads spillede bagerste uden handsker og Hjalte der var målmand løb sådan lidt rundt omkring. Det blev en rodet affære, men vi havde nogle fine chancer. Den offensive stil kostede dog et mål og så fandt drengene ud af, at målmanden nok skulle tilbage i målet . Fantastisk måde at 'næsten' afslutte sæsonen på og det lover godt for U9. Vi napper dog lige det sidste stævne på lørdag i Slagelse. Vi ses!