U21 i kvartfinalen

6. oktober 2015

Af John Friis

Skulle Holbæks unge talenter videre til kvartfinalen i U21-turneringen var kravet en sejr i den sidste puljekamp ude mod B1908 i Sundby. Dette blev i den grad indfriet med en klar 4-1-sejr. På den lange bane var det dog ikke mindst måden, sejren kom i hus på, der vakte glæde.

Dagens trænerteam, som bestod af Morten Skovby og Asger Madsen, var da også ovenud tilfredse med præstationen, hvor alle 4 scoringer var et resultat af flotte gennemspillede angreb. Mads Larsen scorede det første og Jesper Halling de næste tre. Der var fodbold på et højt niveau mod et godt spillende Amager-mandskab.

"Det er meget opløftende at se det næste kuld af talentfulde Holbæk-spillere, der snart skal kæmpe med om pladserne i divisionstruppen. Det var en fornøjelse at se seniorspillernes tilgang til kampen og ikke mindst de anerkendende tilråb til ungdomspillerne både under og efter kampen", sagde en tilfreds elitechef Asger Madsen.

I de 3 kampe holdet har spillet, har der været benyttet ikke mindre end 30 unge spillere fra førsteholdstruppen, U19 og i den sidste kamp også to af klubbens store talenter fra U17.

Følgende spillere har været med: Christian Gettermann, Christian Viltoft, Jesper Halling, Joachim Jensen, Kalil Faizi, Mads Haarbo, Mads Larsen, Mads Moch, Mathias Vestergaard, Mikkel Kvist, Niclas Sørensen, Simon Ustrup, Victor Garcia, Yonis Ahmed, Jonas Bengtsson, Jonas Lund, Mads Hyldegaard, Magnus Olsen, Marcus Herler,  Nicky Jensen, Nicolai Madsen, Mathias Redsted, Christian Mortensen, Frederik Parishus, Kristian Skovby,  Simon Christiansen.

Den første kamp mod Vanløse blev vundet med 4-1. Mads Haarbo lavede to mål og Joachim Jensen og Jesper Halling hver et. Dernæst blev det til et 2-3-nederlag mod B1903. Jonas Bengtsson og Kalil Faizi stod for Holbæk-målene. BSF-opgøret blev vundet uden kamp og så endelig den flotte 4-1-sejr mod B1908.

U21-turneringen er en landsdækkende turnering, der er skabt for, at klubbernes ungdomstalenter kan blive matchet og udfordret, så de på sigt kan blive helt klar til førsteholdene rundt omkring i landet. U21-holdet er således en del af HB&I's talentudviklingsarbejde med henblik på at udvikle spillere af egen avl til 1. seniorholdet.

Foreløbig kan de unge talenter glæde sig til at møde enten FC Helsingør eller GVI i kvartfinalen i uge 43.

Foto: Elitechef Asger Madsen er meget tilfreds med klubbens talentudvikling