U19 er videre i pokalen efter målrig affære på Munkesø Stadion

16. september 2015

Kalundborg - HB&I 3-5 (1-2)

1-1 Mads Moch (25), 1-2 Emil Ankerstjerne (27), 2-3 Oliver B. Nielsen (63), 2-4 Oliver B. Nielsen (74), Christian Viltoft (75)

Tilskuere: 40

Af John Friis

Det var ingen køn kamp, men til gengæld var den målrig og intens. Kalundborg, der spiller et par rækker under gæsteholdet, var godt med indtil et kvarter før tid, da Christian Viltoft scorede til 2-5 og dermed lukkede kampen.

Selvom der stod 3-5 på stadionmåltavlen, var trænerteamet ikke helt tilfreds. "Halvskidt præstation, hvor vi aldrig kommer op i det tempo, som vi skal kunne spille i. Teknisk er der for mange, der ikke leverer på et højt nok niveau. Men - vi kom for at tage næste step i pokalturneringen og det lykkedes, og så skal det da også lige nævnes, at vi laver 5 flotte mål.", var træner Asger Madsens umiddelbare reaktion på den målrige kamp.

Midt i første halvleg troede mange at gæsterne ville trække fra. Først havde Mads Moch udlignet efter en god bold fra Christian Viltoft og blot to minutter efter bragte Emil Ankerstjerne sit hold foran.

Kalundborg kom imidlertid godt igen med en udligning i det 62. minut. Men gæsterne havde lige skiftet Oliver B. Nielsen ind og han krydrede en god indsat med to flotte mål begge efter gode indlæg fra Jesper Halling. Kampen var igen tippet over til gæsternes fordel, og det blev der ikke ændret på i slutfasen.

Holbæk er videre til 4. runde og dermed blandt de 16 tilbageblivende hold. Efter næste runde overvintrer turneringen for så at genoptages i foråret. Der er ingen tvivl om, at de lokale unge talenter vil gøre, hvad de kan for at kvalificere sig til kvartfinalerne i april.

Foto: Oliver B. Nielsen lavede et fornemt indhop og scorede 2 mål.