U19 tabte 2 point langt inde i overtiden

11. september 2015

IF "Skjold" Birkerød - HB&I 2-2 (1-0)

1-1 Mads Larsen (48), 1-2 Jesper Halling (49)

Tilskuere: 25

Af John Friis

Ærgrelsen hos holbækkerne var fuldt forståelig, da "Skjold" hele 5 minutter inde i dommerens tillægstid udlignede. Bortset fra de sidste 10-15 minutter var gæsterne det klart bedst spillende hold og havde bestemt også chancerne til at lukke kampen.

"Udførelsen af dagens taktiske oplæg blev leveret på et meget højt niveau. Det er simpelthen så ærgerligt, at det ikke sendte alle 3 point til Holbæk. Set over hele kampen er vi klart bedst i 85 ud af de 95 minutter, så det er en hård skæbne i dag. At vi til gengæld kan levere bold på det niveau kan ikke gøre trænerteamet andet end stolt. Fortsætter vi herfra, så ligger der mange point og venter.", var Asger Madsens umiddelbare reaktion på topopgøret fredag aften.

Første halvleg sluttede på den værst tænkelige måde. Et frispark lige uden for feltet, der tilmed kostede et gult kort (10 minutter på bænken) - og et mål. Trods bagud og med en mand i undertal var det gæsterne, der i den grad styrede starten på de sidste 45 minutter.

I det 48. minut trak Mads Larsen i højt tempo ind mod midten og lidt uden for feltet lynede hans venstreben og bolden strøg i mål uden chance for keeperen, der ellers i flere situationer forhindrede yderst kvalificerede Holbæk-forsøg.

Mads Larsen var også med i det næste mål, der kom blot 1 minut efter. Han udnyttede sin fart, og fra kanten sendte han en perfekt aflevering ind mod Jesper Halling, som sikkert scorede.

Holbækkerne havde herefter flere muligheder for at lukke kampen og virkede i kontrol indtil slutfasen. Hjemmeholdet pressede på, og holbækkerne gik lidt i panik og prøvede at forsvare kampen hjem. Dette resulterede i en del hjørnespark og på det absolut sidste kom udligningen. Kampen blev fløjtet af, da HB&I skulle give bolden op.

Næste uge byder på to kampe for holdet, der når de er bedst spiller endog meget flot fodbold. Onsdag aften skal de til Kalundborg og spille pokalkamp, og søndag tager de mod Vanløse.

Foto: Mads Larsen scorede et flot langskudsmål og havde den målgivende aflevering til det næste Holbæk-mål.