U19: Sejrsstimen fortsætter

17. maj 2015

HB&I – Frem 3-1 (1-0)

 

1-0 Jesper Halling (13), 2-1 Jesper Halling (89), 3-1 Jesper Halling (90). - Tilskuere: 30

 

Af John Friis

 

Søndagens 3-1-sejr over Frem var Holbæks femte kamp i streg, der gav fuldt udbytte! Men - det holdt hårdt og det intense opgør var på vippen indtil de absolut sidste minutter, hvor hjemmeholdet lukkede med to scoringer.

 

Første halvlegs eneste scoring kom i det 13. minut, da Jesper Halling opsnappede en fejlaflevering og scorede sikkert. Frem havde måske bolden mest, men det var hjemmeholdet, der virkede farligst.

 

De teknisk dygtige gæster fik lagt et godt pres på Holbæk fra 2. halvlegs start. Det var derfor heller ikke ufortjent, at de fik bragt balance i regnskabet i det 58. minut med en flot scoring via indersiden af stolpen.

 

Herefter havde Frem et par store chancer for at komme i front, men dygtigt og benhårdt defensivt arbejde forhindrede dette. Ikke mindst Frederik Ryborg ydede en bundsolid indsats her. Kampen bølgede - ligesom vejret, der skiftede mellem solskin og varme og små hidsige og iskolde regnbyger - frem og tilbage, og hvad kampen manglede i flot spil, havde den til gengæld i intensitet. Der blev kæmpet om hver en meter.

 undefined

Set fra den lokale vinkel vil det helt sikkert være afslutningen, der vil blive husket. I den ordinære spilletids allersidste minut lagde Mathias Vestergaard en bold ind i feltet, hvor Jesper Halling via stolpen og ryggen på en forsvarsspiller fik bolden i mål til 2-1-føring.

 

Et godt stykke inde i tillægstiden fuldendte Jesper Halling sit hattrick, da han med stort overblik placerede bolden i fjerneste målhjørne. Jublen ville ingen ende tage hos Holbæk-spillerne, da dommeren umiddelbart herefter fløjtede for sidste gang.

undefined

 

Spillerne fortjener megen ros for deres indstilling til kampen. På en dag hvor spillet i store periode ikke rigtig gled, måtte der arbejdes hårdt for pointene – og det blev der! Med sejren rykker Holbæk op på 3. pladsen og det er ganske imponerende, når man ser tilbage på sæsonåbningen.

 

Det var da også en tilfreds træner, Henrik Dick-Nielsen, der efter kampen udtalte: ”Endnu en gang må jeg rose indstillingen hos vores spillere, der arbejder stenhårdt.
Derudover er det glædeligt, at vi igen skaber ret mange chancer, det er fedt, at vi både i gode tider og mindre gode spillemæssige tider, er i stand til at skabe åbne målchancer.
At vi  i dag afgør kampen i slutminutterne viser, at vi pt. har selvtilliden, troen og ikke mindst er i god form.”

 

 

Næste søndag kommer HIK, der næste sæson skal spille i U19-divisionen, på besøg, og det bliver spændende, om sejrsstimen kan fortsætte. Kampen spilles på stadion og spillerne vil sikkert ikke have noget imod opbakning.

 

Foto: Jesper Halling - hattrick mod Frem