U19: Hård skæbne

14. juni 2015

 

HB&I – B1908 1-2 (1-0)

 

1-0 Michael Ayoub (8). - Tilskuere: 30

 

Af John Friis

 

Der er nederlag, der næsten ikke er til at bære. Et sådan stødte U19 ind i i hjemmekampen mod B1908. Efter at de havde spillet noget af det bedste spil i sæsonen og været spilstyrende i hovedparten af kampen, måtte de gå fra banen uden point efter gæsternes sejrsmål i sidste minut.

 

Kampen startede ellers meget lovende for hjemmeholdet. På kampens bedste angreb bragte den lokale ungdom sig i front allerede i det 8. minut. Flere var med i opspillet, som endte med at Christian Gettermann fra kanten sendte et perfekt indlæg ind til Niclas Sørensen, som hamrede den mod mål, hvor den snittede Michael Ayoub og gik ind, og dermed gav HB&I en drømmestart.

 

Holbækkerne havde klar overvægt i boldbesiddelse og sad tungt på kampen. Mens alle ventede på næste scoring til hjemmeholdet, ændrede kampen sig i det 53. minut, hvor målmand Lasse Merritskov, der ellers stod en god kamp, var så uheldig at lave frispark uden for feltet. Det kostede et gult kort og 10 minutter på bænken. På det efterfølgende frispark udlignede gæsterne og nu var det dem, der havde momentum.

 

Hjemmeholdet kom dog igen og sad på spillet i størstedelen af anden halvleg og havde et par pæne muligheder for at bringe sig på vinderkurs igen. På et af kampens absolut sidste angreb scorede holdet fra Amager så det afgørende mål.

 

Resultatet var ikke i overensstemmelse med spil og chancer, selvom B1908 bestemt er et dygtigt hold og er svære at spille imod. Det er muligt, at det er charmen ved fodbold, men det er altså hårdt, når man er på det tabende hold. Man fik ondt af de unge talenter, der med bøjede hoveder måttet forlade SuRi Park uden point efter at have spillet bedst.

 

 Foto: Lasse Merritskov - god kamp, uheldigt frispark.