U17: Tak for støtten

19. maj 2015

 

Af Morten Skovby, cheftræner for U17

 

Onsdag den 13. maj spillede drengene som bekendt pokalsemifinale mod Brøndby hjemme på SuRi Park.

 

Klubben havde i dagens anledning sørget for at skabe en rigtig fin stemning på Stadion med musik, forkampe og fælles indmarch. Grillen var tændt og der kom mange mennesker som støttede holdet flot.

 

Spillerne, trænerne og den øvrige stab omkring U17 holdet, vil gerne benytte lejligheden til at sige tusinde tak til både klubben og ikke mindst til de mange fremmødte for jeres fantastiske støtte på dagen.

 

Det lykkedes jo desværre ikke at hive en sejr i land. Vi tabte kampen med 1-2 efter 1-1 ved pausen.

 

Hverken spillere eller trænere på dette hold bryder sig om at tabe fodboldkampe, så vi er naturligvis ikke tilfredse med resultatet og ville utrolig gerne have givet alle en sejr denne aften. På trods af dette, så synes vi dog generelt, at vi kan være indsatsen bekendt, når man tager modstanderen i betragtning.

 

I fodboldfaglig forstand, så var der aspekter i kampen, som vi var godt tilfredse med, men der var absolut også ting, som vi skal kunne gøre bedre.

 

Vores organisation og pres højt på banen, hvor vi fik lukket godt af for især deres 6er, lykkedes rigtig godt og gav Brøndby udfordringer i deres normalt velfungerende opbygningsspil - især i 1. halvleg.

 

Antallet af egne målchancer i hele kampen er vel også godkendt, mod så god en modstander, ligesom indstillingen hos drengene bestemt heller ikke fejlede noget.

 

Modsat, så var vi ikke dygtige nok til at holde fast i bolden. Vi havde for få perioder, hvor vi forsvarede os med bolden. Det betød desværre, at vi kom til at løbe mange meter uden bold – især i 2. halvleg.

 

For tit blev der forsøgt en afgørende aflevering alt for tidligt og det gav for mange bold tab. I denne del af spillet skal holdet være bedre, når vi møder en modstander på dette niveau.

 

 

Samlet set så har det været en fin sæson for U17 holdet. Udover kvalifikationen til pokal semifinalen, så er holdet pt. placeret på en delt 2 plads i 2. division og skal i næste sæson spille i 1. division.

 

Set i det lys, så er det et betryggende faktum, at hele 7 af spillerne i start 11’eren i kampen mod Brøndby er første års U17 spillere. Til sammenligning, så havde Brøndby 6 første års spillere i deres start 11.

 

 

Tusinde tak for støtten og en god oplevelse for vores drenge.