U17 tabte i Hvidovre

8. november 2015

Hvidovre - Holbæk 3-1 (0-1)

0-1 Simon Engberg

 

Af Morten Skovby 

 

Holbæk sluttede efterårssæsonen af med et ærgerligt nederlag i Hvidovre og ligger nu placeret midt i rækken indtil turneringen starter igen i marts. Efter en ok første halvleg, som resulterede i en pauseføring, så leverede drengene desværre den dårligste 2. halvleg i denne sæson og lukkede 3 mål ind.

 

Holbæk bragte sig foran ved Simon Engberg midt i første halvleg. En halvleg, som var helt lige uden at nogle af holdene fik et egentligt overtag. Hvidovre havde også en stor chance som David Paris dog afværgede i stor stil. Efter pausen leverede drengene meget dårligt og flere af spillerne begyndte at fravige konceptet og fandt på egne løsninger offensivt, ligesom der blev lavet et par store defensive fejl. Det betød 3 mål til værterne og vi har nu vinterpause fra turneringskampe indtil den 19. marts, hvor turneringen starter op igen med en tur til Thisted.

 

Status på første halvdel af sæsonen er, at drengene undervejs har leveret nogle meget fine kampe, hvor alt stort set har fungeret. Til gengæld har der også været et par svipsere, hvor vi har tabt kampe, som vi ikke burde. Vi har på intet tidspunkt leveret en stime af resultater. Dette understreges af, at vi ikke en eneste gang i sæsonen har vundet 2 kampe i træk. Vi har til gengæld heller ikke tabt 2 kampe i træk. Vi slår de bedste hold i rækken, når vi spiller godt, men vi kan til gengæld også tabe til de nederste hold, når vi ikke præsterer. Det er vilkårene, når vi spiller med på dette niveau, og det er absolut lærerigt.

 

Når vi evaluerer drengenes præstation, så skal det selvfølgelig tages med i betragtning, at de spiller med i den landsdækkende U17 1. division på et wildcard, og vi møder licens-klubber, som alle har et rigtig godt ungdoms setup. De fleste af modstanderne har desuden en bredde og homogenitet i deres trup, som vi ikke helt har på tilsvarende vis. Vi er meget afhængige af, at de bærende spillere præsterer hver gang.

 

Divisionen er utrolig tæt i år og holdene tager alle point fra hinanden. Så hvis vi henover vinterpausen kan få holdet til at få lidt mere stabilitet i præstationerne, så ser det godt ud. Det bliver et af de temaer, som vi kommer til at arbejde med i pausen, hvor drengene naturligvis skal spille en hel del træningskampe i både Danmark og Sverige.

 

Til sidst skal vi da også lige huske at nævne, at drengene flot har kvalificeret sig til kvartfinalen i pokalturneringen, som spilles den 20. april.

 

Foto: Simon Engberg - Holbæks målscorer i Hvidovre