U17 op på andenpladsen i 1. division efter ny flot sejr

6. september 2015

Svendborg - Holbæk 0-5 (0-2)

0-1 Mathias Nyman, 0-2 Kristian Skovby, 0-3 Kristian Skovby, 0-4 Kristian Paris, 0-5 Alexander Stroustrup

 

Af Morten Skovby

 

For første gang i denne sæson i 1. division, skulle U17 spillerne krydse Storebælt for at spille en udekamp. Turen gik til Svendborg og allerede fra første fløjt viste Holbæk drengene, at busturen havde været en god forberedelse til kampen for dem.

 

På trods af modvind i første halvleg, så satte Holbæk sig allerede fra kampens start solidt på kampen. Holdet lagde et højt pres på modstanderen og skabte et hav af målchancer efter fine gennemspillede angreb. Desværre blev de meget store chancer i de første 20 minutter ikke omsat i mål.

 

Vi skulle hen til det 28 minut før forløsningen kom. Mathias Nyman headede en chipbold fra Kristian Skovby ind i det lange hjørne. Og 2 minutter før pause fløjtet byttede de 2 spillere så roller. Nyman erobrede energisk bolden på baglinjen og lagde den skråt tilbage i feltet, hvorfra Skovby sparkede den i nettet.

 

2. halvleg var kun 3 minutter gammel, da Kristian Skovby gjorde det til 3-0 med et fladt spark fra kanten af feltet og Holbæk dominansen fortsatte herefter i hele 2. halvleg.

 

I det 65. minut satte Kristian Paris sidste fod på en flad bold på tværs i feltet fra Nyman efter endnu et fint gennemspillet angreb og 1 minut før sidste fløjt sluttede Alexander Stroustrup målfesten, da han var først over en retur fra målmanden, da Simon Engberg afsluttede på et fladt indlæg i feltet fra Kristian Skovby.

 

Drengene leverede en rigtig fin og koncentreret indsats. Udover at skabe imponerende mange chancer offensivt, så var holdet også fint balanceret, hvilket gjorde, at vi stort set ikke gav nogle chancer væk. En solid indsats, hvor vi spiller til 0, hvilket er vigtigt fremadrettet på de dage, hvor vi ikke lige laver 5 mål.

 

Foto: Mathias Nymann - scorede Holbæks første mål.