U17: Nederlag efter tæt kamp mod Roskilde

13. september 2015

Holbæk – FC Roskilde 1-2 (0-0)

1-0 Tor Ømark

 

Af Morten Skovby

 

I en utrolig tæt dyst, som absolut kunne have gået begge veje, tabte U17 desværre kampen mod FC Roskilde med 1-2, efter at holdet ellers bragte sig foran i starten af 2. halvleg.

 

Første halvleg var helt lige, med gode perioder til begge hold. Det blev en halvleg uden de helt store åbne målchancer. Holbæk drengene var dog tæt på et par gange.

 

Anden halvleg fortsatte i samme spor, men efter 8 minutter bragte Holbæk sig foran på et flot mål. Kristian Skovby driblede på feltkant og spillede en bold på tværs til en fremstormende Tor Ømark, som klappede til den første gang og ramte den ”lige i r….”

 

Roskilde fik desværre udlignet direkte på frispark og bragte sig også foran midt i anden halvleg i en situation, hvor vi ikke helt fik holdt de defensive aftaler vi har, når en angriber falder ned i mellemrum. Holbæk forsøgte at presse på til sidst, dog uden at det førte til de helt åbne muligheder.

 

U17 drengene har nu spillet 4 kampe i den landsdækkende 1. division. I 2 af kampene har spillet været flyvende og holdet har vundet kampene relativt sikkert. I de 2 andre kampe har tingene ikke fungeret 100 % spillemæssigt, hvilket har givet nogle tætte kampe, som begge desværre er blevet tabt med et enkelt mål.

 

De fleste tophold vinder også kampe på de dage, hvor tingene ikke lige fungerer 100 % og på det her niveau kan vi ikke forvente, at vi hver gang spiller flyvende og kører sikre sejr hjem. Vi møder dygtige modstandere, som taktisk vil forsøge at gøre det svært for os og lukke ned for vores spidskompetencer. Derfor skal vi arbejde hårdt på, at vi fremover også kan vinde denne type tætte kampe.

 

Foto: Tor Ømark - ramte den "lige i r...." og scorede til 1-0