U17: Flot og vigtig sejr over FC Vestsjælland

2. november 2015

Holbæk – FC Vestsjælland 3-1 (1-0)

1-0 Kristian Skovby, 2-0 Kristian Skovby, 3-0 Kristian Skovby

 

U17 drengene kom tilbage på vinderkurs med en flot og vigtig sejr over FC Vestsjælland, som inden kampen lå nummer 2 i rækken.

Holbæk-drengene sad solidt på første halvleg, hvor der ikke blev givet meget tid og plads til gæsterne. Der blev da også skabt et par chancer offensivt, men der skulle alligevel gå 30 minutter før Holbæk på et flot mål med assist fra Simon Engberg bragte sig foran.

FC Vestsjælland kom bedre ud til 2. halvleg og havde en god periode i de første 15 minutter. Men Holbæk drengene punkterede gæsternes pres, da de på en fin omstilling bragte sig foran med 2-0. Denne gang kom den sidste aflevering fra Kristian Paris. I resten af kampen skabte Holbæk yderligere et par store muligheder.

På en af disse chancer lagde Kevin Møllebro et flot indlæg i feltet og så lukkede Kristian Skovby kampen ved at fuldende sit hattrick. I øvrigt en fin uge for ham, da han i onsdags var indkaldt til U17 samling hos DBU og var med på det udvalgte U17 Future landshold, som onsdag aften vandt en træningskamp med 3-1.

5 minutter før tid fik Vestsjælland pyntet på resultatet.

Divisionen er stadig utrolig tæt og holdene tager point fra hinanden på kryds og tværs. Holbæk er nu placeret på en flot 5 plads inden efterårets sidste kamp ude mod Hvidovre på lørdag, hvor vi naturligvis går efter at sætte yderligere 3 point på kontoen.

 

Foto: Kristian Skovby - fin uge med landsholdsudtagelse og hattrick mod FC Vestsjælland.