U17: Ærgerlig uafgjort

14. juni 2015

 

Hvidovre - Holbæk 2-2 (1-0)

1–1 Simon Engberg, 2-2 Kristian Skovby

 

Af Morten Skovby

 

U17-drengene løb i dagens kamp i Hvidovre ind i et af holdets sjældne point tab i denne sæson. Desværre er rækken så tæt mellem de 3 tophold, at der ikke er plads til at sætte point til og derfor kan holdet nu ikke længere nå at vinde rækken, uanset resultaterne af sidste rundes kampe i næste weekend. Minimum en top 3 placering er der dog ingen som kan tage fra drengene.

Både spillere og trænere var naturligvis skuffede efter søndagens kamp. Endnu engang kontrollerede holdet begivenhederne og skabte rigtig mange chancer af den slags, som bare skal omsættes til mål på dette niveau.

Samtidig giver vi desværre 2 rigtig dumme mål væk til et hold, som ikke var mange gange i vores felt. Manglende konsekvens i det defensive arbejde på en omstilling i første halvleg førte til 1-0 målet og et klodset straffespark begået mod en modstander, som var på vej ned mod hjørne flaget bragte os endnu engang bagud, efter at have fået udlignet midt i 2 halvleg.

Drengene viste dog god moral ved 2 gange at komme tilbage i kampen.

Offensivt var der desværre i dag flere, som frafaldt konceptet og i stedet prøvede at opfinde egne løsninger i troen på at de på egen hånd skulle redde hele verden.

Det førte til mange nærmest desperate afslutninger fra vanskelige steder på banen, frem for at spille chancerne større når det gjaldt. Havde vi holdt hovederne kolde hele vejen igennem, så havde vi uden tvivl stået med 3 point nu. Det skal drengene tage med sig i deres videre fodbold liv som god læring fra kampen.

 

 Foto: Simon Engberg - scorede til 1-1