U-15 pokalturnering: Vipperød-HB&I 4-1 (0-0).

16. september 2015

U-15 pokalturnering: Vipperød-HB&I 4-1 (0-0). 

”Så fik vi præsenteret vores bundniveau”

Cheftræner Klaes Egel Rasmussens dom over sit U15-mandskab, som til daglig krydser klinger med landets bedste på denne side af Storebælt, er utvetydig efter dagens udebanenederlag på 4-1, og dermed pokalexit, til mesterrækkeholdet fra Vipperød – bundniveauet var meget, meget lavt. 

Ved pausen stod der 0-0 efter en lige 1. halvleg. Men efter to hurtige Vipperød-scoringer i starten af 2. halvleg, det andet på straffe med rødt kort til HB&I’s keeper til følge, faldt holdet i perioder sammen, og Vipperøds tredje mål kom som en naturlig følge heraf.

”Vipperød vandt fortjent. På cm, kilo og muskler kunne vi ikke være med i dag og det vidste vi på forhånd, og da vi ikke lykkedes med at sætte ret mange afleveringer sammen, så blev det en drøj omgang og en ret uskøn kamp”, siger Klaes Egel Rasmussen. 

Trænerteamet havde til kampen valgt at stille med fem U14-spillere, men det var nu ikke dem der svigtede. I de sidste tyve minutter kreerede HB&I fem målchancer, alle med U14-spillere som omdrejningspunkt, og det gav også reduceringsmålet til 3-1, som Marcus Stoltenberg scorede på oplæg fra Magnus Larsen. 

Denne flig af håb ødelagde Vipperøds fjerde scoring dog hurtigt for HB&I’erne.

”Vi var ikke gode i dag. Heldigvis træner vi allerede i morgen og har kamp igen på søndag hvor vi skal levere et helt andet udtryk mod AB Tårnby. Vi har leveret toppræstationer mod FC Roskilde og FC København – det er disse kampe vi skal snakke lidt om i morgen og ikke så meget om aftenens nederlag”. siger Klaes Egel Rasmussen.