U15: Fire spændende dage i Nordjylland

18. maj 2015

Af  Martin Nissen og Klaes Egel Rasmussen, U15 trænere

 

 

HB&I´s U15-drenge spillede 6 kampe i alt. Tre vundne og tre tabte kampe og en samlet målscorer på 16-12 blev det resultatmæssige udbytte af Nørhalne Cup. Under turneringen blev der lavet lidt statistik. Af sjove Fun Facts kan det nævnes, at holdet gennem turneringen var mest boldbesiddende i 5 af 6 kampe og samlet set havde boldbesiddelse i 63% af alle spilleminutter gennem turneringen.Holdets 16 mål blev scoret af 9 forskellige spillere og i 4 af 6 kampe havde holdet flest afslutninger mod mål. Den største bedrift i turneringen var sejren på 4-3 mod West Bromwich Albion fra England. I den kamp havde holdet 60% boldbesiddelse og hele 23 gange i kampen havde holdet fem afleveringer eller flere i træk. 

Til sammenligning havde W.B.A kun ét tilfælde i hele kampen hvor det lykkedes dem at have fem afleveringer eller flere. Nedturen var et bittert nederlag til Vendsyssel FF på 1-2. I den kamp præsterede Vendsyssel at skabe seks skud mod mål via kun 82 afleveringer i hele kampen. Vores drenge præsterede 278 afleveringer og kun tre skud mod mål.

 

Mon ikke Holbæk-drengene alligevel nyder at gå til fodbold mere end nordjyderne? En kendt fodboldtræner vil nok påstå at det holbækkerne leverede i denne kamp var "en omgang kønsløs boldmassage". Holdet har fået rigtig meget ud af turneringen og særligt i den offensive del af spillet har holdet udviklet sig. Vi håber det giver afkast med en sejr når den almindelige turnering genoptages på onsdag. 

foto: HB&I´s drenge sammen med West Bromwich Albion