U15 delte med Hvidovre

6. september 2015

Af Klaes Egel Rasmussen.

U15 holdet havde søndag middag besøg af Hvidovre. Kampen blev en lidt uskøn affære med en del boldtab og rodet spil fra begge hold. 

I løbet af første lykkedes det dog Holbæk at tage styring på kampen med nogen succes i afleveringsspillet og Hvidovre blev trykket tilbage mod eget mål. Gustav Nyman ramte overliggeren og der var tilløb til at par gode muligheder uden det for alvor blev farligt omkring Hvidovre målet. Lige indtil der blev begået frispak på kanten af feltet. Willads Delvin sparkede direkte på mål og via en Hvidovrespiller i muren trillede bolden i kassen uden chance for keeperen.

undefined

Dagens målscorer: Willads Delvin

1-0 til hjemmeholdet ved pausen. 

Nu skulle man regne med at Holbæk-drengene tog både føring og momentum med ud til 2. halvleg. Sådan blev det desværre ikke. Hvidovre gik frisk til den og lagde deres pres højere op på banen. På den måde fik de stille og roligt kampen rundt og nu var det Holbækdrengene der forsvarede mere end de angreb. 

Hvidovre havde et godt forsøg på et direkte frispark som Marcus Juhl tog sig af, ligesom de misbrugte en friløber efter en fejl i Holbækforsvaret. Efter 50 minutter udlignede Hvidovre fuldt fortjent med et fladt spark fra kanten af feltet, hvorefter spillet bølgede lidt frem og tilbage i ca. 10 minutter. 

Holbæk kom efter en time igen foran efter et frispark. Denne gang sparkede Magnus Sørensen direkte på mål, hvor Hvidovrekeeperen kun kunne halvklare og Magnus Larsen var hurtigst over returen og sparkede nemt bolden i mål. Magnus Larsen, der egentlig er U14 spiller har nu scoret 3 mål de sidste to kampe. 

Igen kunne Holbæk ikke bruge føringen til at tage initiativet i kampen og til allersidst lykkedes det Hvidovre at udligne til 2-2. Holbæk blev fanget med mange mand fremme i en omstilling. Hvidovre spillede direkte mod målet og efter et par træk på kanten af feltet kunne Alex Mutebi sparke udligningen i kassen ét sølle minut før slutfløjt. 

Resultatet var fair, men Holbæk-drengene vil ærgre sig over at de ikke for alvor tog kontrol på kampen med de to føringer.