U15 tabte til fysisk stærke Slagelse

13. september 2015

Skrevet af Simon Juhl

U15 tabte til fysisk stærke Slagelse

Holbæk-drengene var advaret. Dels af Slagelses gode resultater hidtil, dels af træner Klaes Egel Rasmussen, der inden kampen forberedte holdet på at de ville blive presset over hele banen af et fysisk stærkt hjemmehold. Men det havde ikke behøvet at ende i et 3-0 nederlag.

Den første storm blev redet rimelig fornuftigt af, men efter 11 minutter gik det galt, da en clearing tæt på eget mål blev helkikset og nærmest blev et selvmål. Efter 20 minutter havde Holbæk en kort opblomstring først med et skudforsøg fra Gustav Nyman Jensen og kort efter en god aflevering fra Magnus Kjerstad Sørensen til August Emil Mogensen, der dog ikke fik den forbi keeperen i en ellers fri position. Kort før pausen blev det så 2-0, da det igen gik galt med at få bolden godt nok væk fra forsvarszonen og Slagelse kunne komme til frit skud.

Halvlegspausen betød ikke de store ændringer. Slagelse sad på kampen qua deres fysik og Holbæk lykkedes fortsat ikke med mange afleveringer i træk. Holbæks udskiftninger gjorde ikke den håbede forskel og selvom et skifte til en 3back-kæde kortvarigt så ud til at tippe balancen i positiv retning, så blev det Slagelse der scorede kampens sidste mål kort før tid. Symptomatisk var det igen fejl og manglende beslutsomhed, der førte til scoringen, da Slagelsespilleren afdriblede 2 holbækkere og fik lov at afslutte fra kanten af feltet.   

Det blev en aften, hvor personlige fejl kostede mål i den ene ende og også kostede spilovertaget og mulighederne på resten af banen. Der var simpelthen for mange dårlige touches og beslutninger, og dermed blev kampen på Slagelses præmisser.

Status for HBI efter 5 kampe er 4 point og en placering i nederste halvdel af tabellen. Næste kamp hjemme d. 20/9 kl. 12.00 mod AB Tårnby.

undefined