HB&I´s U14-drenge blev nr 10 ud af 16 hold.

3. juni 2015

Af Cheftræner Danijel Djekic: 

Fredagen:

U14 tog fredag d.22 maj om morgen til Kastrup Lufthavn for, at flyve ned til Düsseldorf hvor de skulle deltage i et elite stævne for U14 hold.

Efter ankomsten til Düsseldorf tjekkede holdet ind på 4 stjernet hotel. Derefter gjorde de sig klar til en omgang formiddags træning og på resten af programmet var det ren afslapning på hotellet.

 

Lørdagen:

De første gruppekampe (A,B) blev spillet kl. 09.00 til kl. 13.00. Efterfulgt blev gruppe C og D spillet hvor Holbæk B&I var havnet i gruppe D med hold, som JFA Düsseldorf,  IIIertissen 

og Sparta Prag (Tjekkiet) .

Lørdagen var helt fantastisk for U14 der formåede, at blive 1'er foran Sparta Prag som var et fantastisk hold og meget inspirerende. 

 

Gruppe D Resultater:
Holbæk - JFA Düsseldorf 3 - 0
Holbæk - Sparta Prag 1-1

Holbæk - FV IIIertissen 3-0

 

HBI blev flot nr 1 i gruppen foran Sparta Prag med bedre målscorer.

 

Efter gruppespillet blev der lavet en 3 slutspil grupper med 4 hold i hver. 1 og 2 kvalificerede sig direkte til kvartfinalerne og de 2 bedste 3'ere.
U14 havde derfor sin første slutspil kamp om lørdage og de 2 resterende om søndagen. 

 

Gruppen så således ud:
Holbæk

Syrianska (Sverige)

Besiktas (Tyrkiet)

Floridsdorfer (Østrig)

 

Første kamp i slutspillet og sidste kamp om lørdagen var mod Besiktas som endte 1-1

 

Søndagen:

Første kamp blev spillet mod Syrianska og HBI's U14 fik deres første nederlag på 0-1 

Anden kamp mod Floridsdorfer skulle begge hold bruge en sejr for, at kvalificerer sig til kvartfinalerne. Kampen endte 0-0 og U14 glippede derfor kvartfinalerne og måtte nøjes med en kamp om 

9-10 pladsen mod Chemnitzer. Kampen om 9 pladsen tabte HBI 0 - 1 og endte på 10 pladsen

 

Stævnet blev vundet af Besiktas som mødte Syrianska i finalen og tog pokalen med hjem efter en sejr på 2-0.

 

Nogle ord fra U14 træner Danijel Djekic:

Først og fremmest var det en stor oplevelse for en klub som Holbæk, at deltage i sådan et stævne med så mange gode hold.  

Vi bliver nr 10 og det var vi skuffede over, da vi havde muligheden hele 2 gange for, at komme med til kvartfinalerne.

Første gang var kampen mod Besiktas, som scorer 20 sek før tid til 1-1 på hjørnespark med de 3 point kunne vi havdet kvalificeret os. Den sidste kamp skulle vi vinde og det formåede vi ikke og spillede uafgjort istedet for.

Når det så er sagt er vi kommet hjem til DK med godt humør, stor oplevelse og en masse læring til vores spillere.

Vi var helt klart et af de bedst spillende fodboldhold sammen med Pallo (Finland) og Sparta Prag (Tjekkiet), men det var bare ikke nok. Vi mødte nogle hold som var fysisk stærkere og hurtigere end vi normalt møder herhjemme. Det lyder måske underligt, men det var en fornøjelse, at se spillerne blive pryglet i nærkampene, fordi det er nemlig det vi tager med hjem ud over oplevelsen. Selvom vi var dygtige med bolden nytter det ikke noget vi ikke tør, at gå ind i duellerne om bolden, der vi sku for fine her i DK.
Det er der en god grund til som vi ikke behøver, at komme komme nærmere ind på, da det er et generelt problem i DK set med mine øjne. Vi mødte nogle hold og spillere som ikke har andet end fodbold på programmet og derfor var deres mentalitet på et andet stadie end vores. Derfor har det været fascinerende for spillerne og opleve andre fodboldkulture som jeg er helt sikker på de har taget med hjem i kufferterne.