U12: Tabte fortjent i Køge

26. september 2015

U12 tabte fortjent i Køge

Køge-Holbæk 5-3 (3-0)

3-1: Caner Demiral, 5-2 og 5-3: Oliver Cafnik-Theill.

U12-drengene var lørdag formiddag på en svær opgave på udebane mod Køge. Opgaven blev ikke nemmere, da hjemmeholdet efter blot to minutter kom på 1-0. Køge kom med det forventede høje og aggressive pres, vi havde forberedt os på, men vi måtte efter kampen blot konstatere, at det fik vi aldrig helt styr på.
Køge var kort og kontant bedre i alle spillets facetter. Det var derfor ikke ufortjent, at de gik til pause med en 3-0-føring. Efter pausen var der lidt mere bid i Holbæk-drengene, der især anført af bedste mand på dagen, Anton Hoffmann, fik ført flere flotte angreb afsted over venstrekanten. Det var også to af dem, der var bag de tre scoringer til Holbæk i anden halvleg. Caner Demiral stod klar på bagerste stolpe, da Anton Hoffmann spillede på tværs. Reduceringen var dog en ringe trøst, da Køge forholdsvis ugeneret svarede igen med to scoringer.
Oliver Cafnik-Theill fik dog sendt lidt af den tabte selvtillid tilbage til drengene med to mål til resultatet 5-3.
Der var mange svar efter kampen. For det første viste den klart, at drengene skal have mere ”hård hud”. De turde ikke tage slåskampene, tabte dermed stort set alle dueller og fik ikke fat i nogen andenbolde. Det gjorde Køge derimod og sejrede dermed fuldt fortjent. Køge er klart det bedste hold, vi har mødt i rækken.
I øvrigt en kamp i et enormt højt tempo taget årgangen i betragtning. Også en fair spillet kamp, hvor man blot kunne ønske, at Holbæk-spillerne gav lige så meget tilbage i duellerne, som Køge-drengene gjorde. Det må der arbejdes med på træningsbanen.