U12 sluttede sæsonen med sejr efter flot forestilling

19. oktober 2015

Allerød-Holbæk 2-4 (2-3)
0-1: Casper Emil Petersen, 1-2: Adam Ejler Hansen, 2-3: Victor Lund Petersen, 2-4: Oliver Cafnik-Theill.

Af cheftræner U12 A, Simon Erboe Rasmussen.

U12 sluttede efterårssæson på flotteste vis, da søndagens nordlige udflugt til Allerød resulterede i flot spil og tre point på kontoen. Allerede i kampens første minut virkede en del gameplanen, det høje og aggressive presspil, da Casper Emil Petersen kunne sætte bolden i et tomt mål, efter et højt og aggressivt pres fra Adam Hansen og Victor Lund Petersen, der pressede bolden fra Allerød i egen forsvarszone, serverede den til Oliver Cafnik-Theill, som uselvisk fandt en fri Casper. Flot og effektivt.
Holbæk-drengene havde i defensiven fokus på at lukke af på omstillinger, som vi forventede, at Allerød ville have en del af. Et andet fokuspunkt er nedfald efter dødbolde, som der er lukket mål ind på de seneste to kampe. Og sandelig om det ikke skete igen i det 8.minut, da en fri Allerød spiller kan score i det lille felt efter en retur på en dødbold.
Og så gik det ellers stærkt. Tre minutter efter scorede Adam efter flot opspil af først Oliver og dernæst Victor, der fik vendt spillet, sat tempo mod mål og MEGET uselvisk spillede på tværs til Adam, der via en afrettet fod fik bolden i nettet.
Halvandet minut efter det stod den 2-2. Og desværre på en omstilling, hvor Allerød-angriberen ”hænger” ti meter bag vores forsvarslinje og dermed får en friløber. Det kommer ikke til at ske, når drengene skal spilles 11-mands ;-)
I denne periode af kampen var det meget afvekslende og målmand Lukas Bjørn måtte hive to gode reflekser op af tasken på nærgående Allerød-forsøg.
Chancer skabte Holbæk også – og de kom oftest efter flot gennemspillede angreb, hvor spillet, som aftalt,  blev vendt fra højre mod venstre. Fint orkestreret af central midt Victor, der fik sat især Anton Hoffmann Hansen og Casper Emil flot i scene. Angriber Oliver var dygtig til spillet med ryg til mål og indgik i mange flotte kombinationer, der sagtens kunne give mål.
Vi måtte dog nøjes med tre i første halvleg. Victor scorede sikkert efter endnu en høj erobring som konsekvens af den høje preslinje, der lå lige, hvor den skulle i dag.
Efter pausen stod der mere eller mindre Holbæk på det hele. Vi flyttede bolden fint rundt, skabte overtal på kanterne og kom til afslutning. Defensivt styrede styrmand Vilhelm Iversen med stort overblik og god lyd til sine holdkammerater.
Kampen blev definitivt lukket, da Oliver viste målnæsen ved at score på spids vinkel efter flot forarbejde af Casper Emil og Victor.
Alt i alt en meget fortjent Holbæk-sejr. Den viste et godt billede på efteråret som helhed; tommelfingeren mest opad. Der er blevet spillet nogle virkelig flotte kampe, og en placering som nummer tre i rækken er mere end fortjent og godkendt.

Drengene fortjener stor ros for deres seriøsitet, deres vilje og deres motivation til hele tiden at dygtiggøre sig. Det har generelt været et fantastisk efterår for U12, der har haft tre velfungerende hold i kamp:
En tredjeplads i A-rækken, en førsteplads i række 2 og en foreløbig førsteplads i række 4 er resultatet. Det er flot af alle parter og viser, hvilken velfungerende årgang U12 er. Tak for det til alle de mange hjælpere omkring holdene, trænere og til de trofaste tilskuere til kampene. Det er en fornøjelse.

undefined

HVEM VAR DET DER VANDT I DAG, DET VAR DEM FRA HB&I