U12: Ærgerlig U12-remis efter flot præstation

4. oktober 2015

Ærgerlig U12-remis efter flot præstation
Holbæk-Espergærde 2-2 (1-1)
1-1 og 2-2: Adam Hansen.

U12-drengene skulle i dag forsøge at finde tilbage til sensommerens fine præstationer på banen efter et par halvsløje kampe, og derfor handlede oplægget til kampen primært om spillernes mentalitet – især, når vi møder modgang.
Den blev sat på en voldsom prøve efter bare 36 sekunder, da Espergærde kom i front på deres første afslutning, der kom efter et hjørnespark, der ikke blev clearet – i øvrigt anden kamp i træk, at holdet indkasserer sådan et mål.
Efter ti rodede minutter fik Holbæk sat skik på spillet og angrebene bølgede nu frem mod Espergærde-målet. Udligningen faldt efter et af de taktiske fokuspunkter inden kampen: presspillet. Adam Hansen gik i hårdt pres med et højintenst løb og tacklingen på forsvarsspilleren havde så meget power, at selve blokeringen endte i mål! Fedt, når det fokus vi har haft på træningsbanen i løbet af ugen udmønter sig i mål.
1-1 ved pausen efter en flot Holbæk-indsats, der burde have resulteret i flere scoringer, men især myreflittige Adam Hansen ramte forbi et par gange i oplagte scoringspositioner.
Efter halvlegen fortsatte kampbilledet: Holbæk mest på bolden, mest angrebsivrige og med de fleste kombinationer, mens Espergærde levede på farlige omstillinger og dødbolde – og det var de gode til. Målet til 1-2 faldt efter en omstilling, hvor en af Espergærdes store drenge helt utilgiveligt fik lov at passere tre spillere i sin vej til målet. Det satte sømmet på endnu et fokusområde, som vi ikke lykkedes til fulde med: at få tacklet af inden de farlige situationer opstår.
Moralen var dog aldeles fremragende i dag og Adam Hansen lobbede udligningen ind med flot præcision, da målmanden kom på mellemhånd.
Ferhat Tekbas fik sin førsteholdsdebut og hans viste sit store potentiale, da han gang på gang udfordrede og skabte chancer for sine holdkammerater. Han havde fortjent en assist, men skarpheden var en stor mangelvare i feltet i dag.
Holbæk havde flest muligheder mod slutningen, blandt andet stolpeskud ved allestedsnærværende Adam Hansen, men omvendt havde Espergærde også en på opstanderen på en af deres omstillingsmuligheder.
Ærgerligt, at vi ikke fik de tre point, som vi føler, vi fortjente, men præstationen var meget opløftende og giver optimisme inden sæsonens sidste kamp i Allerød d. 18. oktober.