U17/U19 piger:

27. september 2015

Af Jesper Sørensen

U17 pigerne spillede onsdag aften mod Næstved på Tuses kunststofbane. Der var udsigt til en ret tæt kamp med 2 hold som begge havde været godt spillende på det sidste.
Første halvleg blev, som udset, en meget tæt affære med få chancer i begge ender. Begge hold stod godt på banen med deres forsvar godt organiseret, så det var et langt slag på midtbanen om at få overtaget.

I 2. halvleg kom der flere halve chancer, da første halvleg havde koster mange kræfter. Dog skal vi frem til 4 minutter før tid, hvor Celine slipper fri og kan sætte foden på et hjørnespark, der ikke udlader Næstveds målmand nogen chance. Hjemmeholdet var yderlig ved at score, men denne gang får Næstveds keeper fingerspidserne på, og de slipper med at give et hjørnespark væk.
Holbæk/Tuse tager alle 3 point og vinder 2. kamp i træk. Stor ros til begge hold for at levere varen og spille en meget tæt, nervepirrende og spændende kamp!

En fantastisk flot kamp af pigerne som kæmpede en hvis del ud af bukserne. Må bare erkende at pigerne er vokset med opgaven efter hele holdet er blevet rykket op til U17.

undefined

 

U19 pigerne spillede i dag lørdag deres 3. kamp i turneringen. Dagens modstander var at finde i Viby. Selvom vi havde de største chancer vi så kommer vi alligevel bagud 0-1 men får dog pyntet på scoren inden pausen til 1-1.

I 2. halvleg får vi en strid modvind, men det hjælpe os faktisk til at spille bedre fodbold. Dog skal vi frem til det 39 minut før vi endelig får scoret det forløsende mål til 2-1. Viby smider alt frem og selv om de har 2 skud på overlæggeren lykkes det for de lokale piger at ride stormen af og tager alle 3 point med hjem. God fighter indsats af pigerne!!