Tre nøglespillere har valgt blåt og forlænget deres aftaler

15. juni 2015

Af Jørgen Rasmussen

 

HB&I´s elitechef Asger Madsen har forhandlet nye kontrakter på plads med tre af klubbens mest erfarne, men stadig unge, midtbane- og offensivprofiler: Anfører Kristian Holm, 24, Christian Lundsteen, 25, og Mohammed Asrihi, 24.

 

De tre har en stor del af æren for, at det i forårssæsonen kun er blevet til tre nederlag i 14 kampe”, siger Asger Madsen.

 

Mo og Lundsteen har begge været kampafgørende spillere, der med deres individuelle færdigheder gang på gang har sat deres direkte modspillere af og enten selv scoret, eller med fine afleveringer været med i mange af holdets mål. Begge er rollemodeller i forhold til klubben og holdet. De har udvist træningsparathed og samtidig har de været med til at integrere de helt unge på holdet”, lyder skudsmålet fra elitechefen.

 

Kristian Holm er et kapitel for sig. Han er holdets anfører, der sidste år - på trods af en uvis fremtid for Holbæk B&I - valgte at blive i klubben. En spiller med lederevner, ”blåt blod” og en stor vindermentalitet. Han har haft muligheden for at blive en del af højere rangerende klubber, men han har valgt med hjertet.”

 

Personligt er jeg vanvittig glad for, at dette trekløver er klar til et nyt, spændende år i den blå trøje”, siger Asger Madsen.

 

Elitechefen har ekstraordinært travlt med at lukke aftaler i disse dage. HB&I´s bestyrelse har udmeldt et prioriteret ønske om at bygge videre på den talentfulde trup, der har leveret den flotte præstation i indeværende sæson.”

 

At vi er i stand til at fastholde tre så talentfulde spillere som Holm, Lundsteen og Mo siger vel også noget om det produkt vi har. Og mon ikke også det er et signal fra tre bærende spillere, at HBI er en klub, man skal holde øje med. Jeg synes, vi har sat et spændende projekt i gang”, siger Asger Madsen.


Foto - fra top: Kristian Holm, Christian Lundsteen, Mohammed Asrihi.