Topscoreren og målmanden forlænger deres kontrakter

18. december 2015

HB&I har forlænget kontrakterne med angriberen, efterårets topscorer, Jonas Bengtsson, og målmanden Christian Mortensen. Begge har fået kontraktforlængelser på et halvt år.

 

”Christian Mortensen og Jonas Bengtsson bliver vigtige spillere i forårets kampe i kvalifikationsspillet om at undgå nedrykning, men de skal også på anden vis bidrage til den fortsatte talentudvikling i klubben. Christian skal træne vores U17 og U19- elitemålmænd. Og Jonas vil hjælpe til på et af vores ungdomshold”, siger HB&I´s sportschef Steen Vester.

 

Sportschefen glæder sig over, at de to nye kontraktforlængelser er kommet på plads:

 

”Christian har vist et kæmpe potentiale i de seneste år. Vi tror meget på, at han kan blive en stor målmands-profil i 2.division. Vi er også meget begejstrede for, at vores topscorer i efteråret har forlænget sin aftale. Jonas er inde i en fantastisk udvikling. Vi tror på, at han kan lægge yderligere niveauer til sit spil i foråret”.

HB&I har forlænget kontrakterne med angriberen, efterårets topscorer, Jonas Bengtsson og målmanden Christian Mortensen. Begge har fået kontraktforlængelser på et halvt år.

 

Foto: Jonas Bengtsson (øverst) og Christian Mortensen.