Tingager: Jeg vil for evigt være en HB&I´er i hjertet

8. december 2015

Af Jørgen Rasmussen

Så blev det en realitet. Superligaklubben OB og Frederik Tinager har fået papir på hinanden med virkning fra 1. januar 2016.

”OB viste stor interesse for mig fra starten. Jeg havde et vellykket træningsophold hos dem for nogen uger siden. Spillerne tog rigtig godt imod mig, og jeg følte, jeg kunne se mig selv i klubben.”

Hvordan er din position i klubbens nuværende forsvars-hierarki:

”Jeg er hentet ind som en af de forsvarsspillere, som skal kæmpe om at spille. Man skal gøre sig fortjent til pladsen, for der er hård konkurrence. Men det er kun sundt.”

 

Hvad forventer du af dig selv i forhold til Superliga-bold?

”Det vil jeg gerne holde for mig selv. Der er mange ting, der spiller ind. Jeg er realist, og jeg ved, jeg har meget at arbejde på. Det har jeg tænkt mig at gøre fra dag ét. Jeg skal vænne mig til de nye omgivelser i en ny by, og så - vigtigst af alt - at det går stærkt hele tiden. Men jeg kan sige så meget, at jeg er kommet til OB for at blive”, siger Frederik Tingager.

 

Han vil gerne have viderebragt en stor tak til HB&I:

 

Det er med stor vemod, jeg forlader klubben. Jeg drager mod nye mål og drømme fra 1. januar, og jeg vil gerne sige tak til til alle - fra kantinedame, ledelse, trænere, dem som pumper boldene, for alle omkring klubben har haft en stor betydning for mig.”


”HB&I er en stor familie, og jeg er stolt af at kunne sige, at jeg har spillet i HB&I. Jeg vil for evigt være HB&I'er i hjertet.

Jeg kom tilbage til Holbæk efter en lidt turbulent og hård tid i Brøndby. Jeg fik fodboldglæden tilbage, og det er jeg taknemmelig for.”

 

Tak til alle mine fantastiske medspillere gennem årene. Det sammenhold, der i klubben, er unikt og noget HB&I virkelig kan være stolt af at kunne tilbyde. Så tusind tak for alle de gode tider vi har haft sammen.”

 

Fotos: Frederik Tinager i kamp - og portræt