Sponsorpartnere er også klar til forårspremieren

25. marts 2015

Af Carsten Damgaard, sponsorchef

 

Divisionsspillerne har forberedt sig hele vinteren på den mest spændende forårssæson i mange år.

 

HB&I havde fredag den 20. marts Kick Off for sponsorpartnere for femte år i træk. DivisionsPartner Restaurant Linden og Vinoble diskede op med otte forskellige retter fra Lindens nye menukort, som absolut kan anbefales, og otte forskellige vine under motto’et ”Around the World” – så nu kan vi konstatere, at også sponsorpartnerne er klar til forårspremieren.

 

80 erhvervsfolk havde en berigende og hyggelig aften på Linden, hvor klubben orienterede om den spændende sæson, der begynder med kampen mod Frem på søndag den 29. marts kl. 13.30 på Holbæk Stadion.

 

Tilgang af sponsorpartnere

 

Klubben kan glæde sig over tilgang af sponsorpartnere, og at nogle af sponsorerne opgraderer deres sponsorat. Således er følgende nye sponsorer kommet til i 2015: El Team 4300, i-Strategi, Coach.dk, Jobcenter Odsherred, Assura Forsikringsagentur, Økomina og Kulturbiografen Frysehuset.

 

Følgende sponsorpartnere har opgraderet deres sponsorat til DivisionsPartner i 2015: ap Reklamebureau, Go2Fitness, Hotel Strandparken, Stark, og Holbæk CaravanCenter er efter en kortere pause tilbage som DivisionsPartner.

Et sponsorat hos HB&I betyder bl.a. oplevelser, eksponering, hospitality og ikke mindst erhvervsnetværk.

 

Den tredje tirsdag i hver måned kl. 07.30 – 09.00 mødes erhvervsfolk i HBIzz netværket – et sted mellem 40 og 50 deltagere.

Næste HBIzz møde er tirsdag den 21. april hos Divisionspartner Kompetenceporten.

 

Har du lyst til at høre mere om mulighederne som samarbejdspartner med fodboldklubben, kontakt da sponsorkonsulent Søren Hansen på tlf. 7175 9860. På gensyn til forårspremiere på søndag.