Sponsor-præmier til Tingager og Birol

25. september 2015

En regulær røvfuld på 0-7 i onsdagens pokalkamp mod Brøndby kunne heldigvis ikke ødelægge den gode stemning op til, under og efter kampen på SuRi Park.

 

Også nogle af klubbens sponsorer bidrog til festlighederne med ekstra præmier. De vildeste gaver var udlovet som belønning for en sejr. De kom som bekendt ikke til udbetaling, men det gjorde andre derimod:

 

Ligapartner Kullegaard og Divisionspartner Go2fitness var således sponsorer på Holbæks Man of the Match til kampen mod Brøndby. De valgte Frederik Tingager til Man of the Match. På billedet får Frederik Tingager overrakt præmien af Thomas Kullegaard (tv) og Jens Skov Gottschalck fra Go2fitness. (Foto: Laila Versemann)

 

Premier Cru var sponsor på aftenens kampbold. På billedet ses Søren Hansen fra HB&I og Flemming Tingager fra Premier Cru. (Foto: Laila Versemann)

 

Divisionspartner Kulturbiografen Frysehuset var sponsor på Kampens Fedeste Detalje. På billedet får Holbæks Birol Serinkanli overrakt præmien af Jesper Nielsen fra Kulturbiografen Frysehuset. (Foto: Laila Versemann)