Spar Nord ny sponsor for HBI´s ungdomstrænere

7. november 2015

Endnu et pengeinstitut med filial i Holbæk, Spar Nord, har meldt sig under de blå faner som sponsor i Holbæk Bold og Idrætsforening, byens og egnens store fodboldklub.

 

Spar Nord har valgt at sponsere alle klubbens ungdomstrænere, og det er ikke tilfældigt, fastslår direktør i Spar Nord, Henning Juhl Jessen:

 

”Vi ønsker at støtte klubbens mange aktiviteter, specielt hvor der er mange frivillige involveret. Når vi vælger at sponsere alle klubbens trænere, hænger det sammen med, at vi jo selv arbejder med vejledning og rådgivning i hverdagen. Og hvad er så mere naturligt end at sponsere trænerne”.

 

Spar Nord-direktøren har ikke noget særligt forhold til HBI, men han har i sine tidligere job sponseret fodbold på Superliga-plan.

 

”Og jeg har da løbende en tæt dialog med nogle af de bærende kræfter bag klubben”, siger Henning Juhl Jessen.Han betegner HBI´s fastlagte måde at drive fodboldklub på – tæring efter næring, ingen elitesatsning for lånte penge – for ”sund fornuft”:

 


”Ikke mange fodboldklubber overlever i længden, hvis den satser på en elite for lånte penge. I Spar Nord har vi meget stor fokus på bredden i klubben”, siger direktøren, som erklærer sig meget tilfreds med sponsoratet i klubben:”Vi er aktive i erhvervsnetværket, vi har også støttet massivt op omkring klubbens fundraising aktiviteter – bl.a. den nyligt afholdte auktion.”

Foto: Laila Versemann