Skuffende sæsonstart

15. august 2015

Albertslund-Glostrup - HB&I 3-1 (2-0)

2-1 Michael Ayoub (69)

Tilskuere: 30

Af John Friis

Fredag aften åbnede efterårssæsonen i U19 Drenge Øst 1. Betegnelsen er det nye navn for sidste sæsons 2. division. Resultatet blev et trist1-3-nederlag til holdet fra det vestlige Storkøbenhavn.

Der var dårligt spillet 1 minut af kampen, inden hjemmeholdet havde bragt sig i front på en personlig fejl. Den værst tænkelige start og det blev ikke bedre, da en ny fejl betød 2-0 i det 25. minut.

Det virker som om forsvaret har svært ved at finde sine ben, efter at styrmanden Nicolai Madsen blev skadet i en af sommerens træningskampe.

Holbæk havde gennem hele kampen megen boldbesiddelse, men opspillet blev ofte for langsomt og omstændigt. Dette bevirkede, at hjemmeholdet nåede at få deres organisation på plads. De stod godt og Holbæk blev først rigtig farlige i den sidste halvdel af anden halvleg.

I den sidste fase af kampen blev der spillet mere direkte og i det 69. minut reducerede Michael Ayoub med et flad skud fra kanten af feltet.

Herefter var der chancer til udligning, men meget symptomatisk for kampen kostede en fejl omkring et kvarter før tid endnu et mål til værterne, og så var kampen reelt afgjort.

Sidst i kampen, hvor forsigtigheden blev kastet over bord viste holdet nogle af de offensive kvaliteter, de vitterlig besidder. De havde i denne fase dog ikke marginalerne på deres side.

Efter sæsonåbningen havde trænerteamet følgende betragtninger: "Resultatmæssigt super skuffende og et resultat der er langt fra tilfredsstillende. Alle i truppen havde sat næsen op efter alle 3 point. Desværre bliver vi igen straffet på nogle personlige fejl, og det gør rigtig ondt at sidde bagefter og se tilbage på en kamp, hvor vi er modstanderne overlegne i spillet, men mangler kynisme i nogle afgørende situationer i begge felter."

"På positivsiden så vi holdet være rigtig stærke i den organisation, som vi har arbejdet på i opstarten. Vi får modstanderen til at løbe rigtig mange meter uden bold, og allerede efter ca. 35 minutter, bliver der da også rigtig god plads at spille i pga. det gode arbejde med bolden.

Det er bestemt også opløftende at se holdet sætte en fantastisk slutspurt ind i de sidste 20 minutter, selvom vi lige er kommet bagud med 3-1. Der er mange positive ting at tage med fra kampen, så nu skal alle de gode ting vi så i kampen i dag også bare udmønte sig i point, og det kunne jo passende være allerede i næste weekend.", afslutter Asger Madsen sin vurdering af den første turneringskamp.

De unge spillere har brug for en succesoplevelse efter flere skuffende resultater i den sidste måned, og en sådan vil være velkommen næste søndag, hvor B1908 gæster Holbæk.