Serie 1: Men mange i klubben kunne lære af indstillingen ...

10. maj 2015

Avarta – Holbæk 5-2 (3-2)

 

”Vi går fra banen med en viden om, at alle har ydet det bedste, de kunne, under meget vanskelige omstændigheder. Alle kan vise sig i klubben med oprejst pande og brystet skudt frem. Jeg ville ønske, at alle klubbens spillere havde været til stede og oplevet den indstilling, de 12 på serie 1-holdet viste. Det var der mange, der kunne lære noget af.”

 

Sådan skriver den mildt sagt hårdt udfordrede cheftræner (og i lørdagens kamp i Avedøre: målmand) for HB&I´s serie 1-hold, Søren Orla Petersen, i sit kampreferat fra endnu en turneringskamp på umulige betingelser for klubbens næstbedste seniormandskab. Og endnu et nederlag, som var lige så smerteligt, som det var selvfølgeligt.

 

”Nu bliver det næsten umuligt at undgå nedrykning, men vi har en pligt til, overfor klub, sponsorer og de øvrige hold i rækken, at kæmpe videre. Og det gør vi”, forsikrer Søren Orla Petersen. Og tilføjer:

 

”Vores næste kamp er på onsdag den 13. maj kl. 19:00 på hjemmebane mod Ejby. Her håber vi på større opbakning til klubbens andethold, end den ene person, som bakkede os op i Avarta.”

 

Trænerens/målmandens noter fra kampen:

 

1. halvleg: (18. min: 1-0) Vi får ikke afvist skud fra kant af felt. (18: 1-1) Ibrahim Celikan afslutter efter en tålmodig boldomgang.

(20: 2-1) Hurtig Avarta omstilling, hvor vi bliver fanget lidt på hælene, men køligt afsluttet af Avarta angriberen. (22: 2-2) Ibrahim Celikan er endnu engang på pletten og kroner en stor arbejdsindsats med sit andet mål på sin tredje chance. Flot. (25: Abdifatah Osobow bliver nedlagt bagfra, uden konsekvenser for Avarta, men desværre er "Abdi" færdig for resten af kampen. (28: 3-2) Manglende kommunikation mellem keeper og Frederik Ryborg, som ellers spiller en solid kamp og bl.a. vinder alle hovedstødsdueller. Avarta-angriber smutter imellem og lobber bolden i mål. (29: Tobias Jensen må udgå med knæskade. Herefter må vi spille med 10 mand.)

 

2. Halvleg: Vi kæmper flot videre og spiller med helt enkle midler og en rigtig god disciplin hos alle mand. (55: 4-2) Skud fra kanten af feltet ude ved stolpen, som vores keeper ikke når ned til. (60: Ibrahim Celikan har en friløber, som Avartas keeper får afværget. (75: Gult kort til Holbæks Alex Marcel. Herefter må vi spille med 9 mand i 10 min. (80: 5-2) Godt Avarta spil. Afslutning fra tæt hold i nettaget. - Vi kæmper videre og gør tingene færdigt.

 

HB&I´s profiler i kampen var, udover Frederik Ryborg, Klaes Egel Rasmussen, som suverænt styrede slagets gang på midtbanen og kæmpede rigtig flot i samtlige 90 min., samt Ibrahim Celikan, som også gik forrest med god fight og to mål.

 

Foto: Klaes Egel Rasmussen - styrede midtbanen.