Serie 1: Knebent nederlag efter disciplineret indsats

19. april 2015

Avedøre – HB&I 2-1 (1-0)

 

Holbæk lagde frisk fra start og havde et par gode målchancer, inden hjemmeholdet bragte sig foran efter ti minutter. I den resterende del af en jævnbyrdig 1. halvleg var der scoringsmuligheder til begge hold.

 

Allerede efter tre minutter i 2. halvleg fik HB&I´s Patrick Wahl gult kort, men holbækkerne kæmpede godt videre med en mand i undertal. Ibrahim Celikan var tæt på at udligne, da han først sendte et skud på stolpen og lidt senere misbrugte en stor chance.

 

I kampens 65. minut lykkedes det så på fremragende vis for samme Ibrahim Celikan at udligne for Holbæk efter et godt gennemspillet angreb.

 

Stillingen 1-1 holdt otte minutter, så udnyttede hjemmeholdet en omstilling til igen at bringe sig foran. I overtiden havde Kasper Gettermann en stor hovedstødschance efter hjørnespark, men hjemmeholdet slap med skrækken og vandt kampen 2-1.

 

Ifølge Holbæks cheftræner Søren Orla Pedersen blev kampen afgjort på de berømte små marginaler. Han roser sit mandskab for ”en disciplineret mandfolke-indsats, som virkelig lover godt for de fremtidige kampe.”

 

Cheftræneren fremhæver Mads Moch og anfører Frederik Ryborg som holdets bedste.

 

Og så måtte han i øvrigt nødtvungent sætte sig selv på mål for sit skadeplagede mandskab: ” Og det er sgu noget af en udfordring som 51 årig”.

 

Foto: Cheftræner - og vikarierende målmand - Søren Orla Pedersen.